M. Majauskas kreipsis į prokurorus | KaunoDiena.lt

M. MAJAUSKAS KREIPSIS Į PROKURORUS

Nederamu seksualiniu elgesiu per „Info TV“ televiziją anonimiškai vienos merginos apkaltintas Seimo narys Mykolas Majauskas pirmadienį ketina kreiptis į Generalinę prokuratūrą, kad būtų pradėtas tyrimas dėl šmeižto.

Šią informaciją dėl jo elgesio prieš penkerius metus Seimo narys neigia.

Generalinė prokuratūra tebenagrinėja konservatorių vadovo Gabrieliaus Landsbergio prašymą pradėti tyrimą dėl paviešinto merginos liudijimo.

Pasak jo, jeigu veika turi didelę visuomeninę reikšmę, baudžiamąjį procesą turi teisę pradėti prokuroras, nepriklausomai nuo to, ar yra nukentėjusiojo skundas.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Anonimas

kodel pana po 5m kreipesi negrazu sitaip.blogai skuskis.susidorojimas

Mama

Kas cia per susitikimai su moksleiviais baruose, kur liejasi alkoholis? Kodel baruose, o ne skaityklose, ne stovyklose prie lauzo, kad ir meno galerijose? Kazi ju tarpe visi moksleiviai taip jau 100% buvo pilnameciai? Tai cia vakareliai ar mentoriaus susitikimai pokalbiams su jaunimu apie politika? Kazkaip labai keistai skamba viskas- nepatikimai!!! Gerai, kad merginos drista apie tai kalbeti , viesina tokius faktus, nes tik svari, sazininga visuomene turi prasminga ateiti .

nieko sau ...sėkmės ?

pablūdot ? Barai tam ir yra , kad į juos eitų žmonės . Majauskas vedęs , o mergina kaip supratau laisva , todėl gali eiti kur nori ir su kuo nori . Mano nuomone , tai Majauskas galėjo būti šeimoje su vaikais . Jis politikas bei jaunimo mentorius ? Tai gal jam ir reikėjo rūpintis savo nepriekaištinga reputacija , o ne vestis į butą ir siūlyti 'nepalikti plaukų " ? Gėda , kad turime tokių politikų . O nereikėtų kreiptis privataus kaltinimo tvarka į teismą , o ne į prokurorus ? Ar ne bus taip , kad prokurorai pasakys - ne , o tada Majauskas per visas pokalbių TV pasiguos " matote koks aš geras ir nekaltas " , o kokie 'blogi' prokurorai ? :)
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS