Neatlaikė skandalo: byra Seimo nario M. Majausko santuoka | KaunoDiena.lt

NEATLAIKĖ SKANDALO: BYRA SEIMO NARIO M. MAJAUSKO SANTUOKA

  • 22

Seimo nariui Mykolui Majauskui ir jo žmonai Ievai nepavyko kartu išgyventi krizės, ištikusios šeimą po to, kai M. Majauskui viešai buvo mesti kaltinimai seksualiu priekabiavimu.

„15min“ žiniomis, sutuoktiniai po 20 metų draugystės nusprendė sukti skirtingais keliais. Mykolas ir Ieva kartu praleido 20 metų, pusę iš jų – kaip oficiali šeima, susituokę. Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų partijos narys visuomet viešai džiaugėsi savo didele šeima ir santuoka, tai vadino viena iš savo svarbiausių vertybių.

Tačiau politikui santykių išsaugoti nepavyko. Kovo mėnesį kilus skandalui, kai M. Majauskas buvo anonimiškai apkaltintas seksualiniu priekabiavimu, politikas prisipažino, kad kad šeimoje išgyvena nelengvą laikotarpį.

„Šie kaltinimai – labai didelis iššūkis mūsų šeimai. Darysiu viską, kad jį įveiktume ir toliau pasitikėtume vienas kitu. Laikas parodys, ar tai įmanoma ir kiek tai įmanoma, bet šiandien tai didelis išbandymas“, – itin atvirame interviu dar kovo mėnesį laidai „Nuo...iki“ teigė į skandalą įsivėlęs politikas.

Kad ir kaip stengėsi, Majauskų šeimai krizės įveikti nepavyko. Pasak portalo „15min“ šaltinių, politikas kartu su žmona po vienu stogu nebegyvena. 

I. Majauskiene į komentarus su žurnalistais nesileido, o skyrybų faktą neigė. M. Majauskas situacijos taip pat nekomentavo.

Kovo mėnesį 36-erių politikas sulaukė kaltinimų dėl galimai buvusio nederamo elgesio su tuomet pilnametystės ką tik sulaukusia moksleive. Mergina prieš penkerius metus buvusius įvykius papasakojo „Info TV“. Anot merginos, tuometinio premjero Andriaus Kubiliaus patarėju finansų klausimais dirbęs M. Majauskas po pasisėdėjimo bare su moksleiviais pakvietė ją namo, ten apkabino per liemenį, pradėjo bučiuoti kaklą, atseginėti suknelę, sakė, kaip jos trokšta, koks gražus jos kūnas. Tačiau mergina neva atsitraukusi ir išėjusi iš politiko šeimos namų. Ji taip pat tikino žinanti dar bent keturias merginas, buvusias panašioje situacijoje. Anot jos, M. Majauskas siekdavo nugirdyti jaunas merginas, moksleives, kurias atsivesdavo į barą neva pasišnekėti apie politiką. „Galutinis tikslas – parsivesti pas save į butą, ir nežinau, patenkinti savo poreikius”, – liudijo mergina.

GALERIJA

  • Neatlaikė skandalo: byra Seimo nario M. Majausko santuoka
Rašyti komentarą
Komentarai (22)

NA KOKIA NUORMALI MOTERIS

gali gyvent su tokiu konservuotu agrastu ,narkotiku legalizuotoju .....

taip

Vertybės ne tos.Abiejų.Didžiausioj pagarboj visuomenėje liko Klintono žmona....O atlaikyti jai reikėjo daug ką. Tiesiog nepritariu, kad žmonos turi visada taikstytis, bet...pasverti viską, pamatuoti - būtina...

bent

aš, kai studentas buvau, tai iš tikro gan linksmai ir palaidai gyvenau, gerą pulkelį panų turėjau, kai apsivedžiau viskas baigėsi, vien namai, šeima, verslas, darbas ir darbas, bet yra dažnai su vyrais atvirščiai, kol būna jauni, nei rūko, nei baliavoja, nei jiems panų reikia, bet susitinku dabar klasiokus, grupiokus po 15-25 metų, tai keista juos ir matyti, su cigarėtėmis dantyse, prasigėrę ir vien apie pergales su moterimis besigiriančius
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS