P. Gražulis pamiršo sumokėti už pilną baką kuro degalinėje | KaunoDiena.lt

P. GRAŽULIS PAMIRŠO SUMOKĖTI UŽ PILNĄ BAKĄ KURO DEGALINĖJE

Seimo narys Petras Gražulis prisipylė pilną baką kuro į automobilį ir pamiršo sumokėti.

Kaip penktadienio vakarą pranešė LNK laida „Labas vakaras, Lietuva“, degalinės darbuotojai apie įvykį pranešė policijos pareigūnams.

„Atsiprašau, važiuosiu sumokėti, ačiū, kad sekate mane ir prižiūrite, kad susimokėčiau“, – LNK sakė P. Gražulis.

Politikas pripažino buvęs išsiblaškęs, vėliau jis sakė, kad pinigai jau nuskaičiuoti nuo kortelės.

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (49)

Kaunietis

Ar jam tik nereikia į "darbą" pristatyti visokių sveikatą patvirtinančių pažymų!? Panašiai kaip pedagogams, tik dar įrašant vieną papildomą reikalavimą - psichiatro! Reiktų kaip ir pedagogams dar ir higienos įgūdžių bei pirmosios pagalbos žinių/įgūdžių atnaujinimo kas penkeri metai pažymų, kurios apmokamos iš pedagogų kišenės, pateikimą. Juk jie tokie visi kaip Gražulis įstatymų leidėjai, prikuria protu nesuvokiamų įstatymų gausybę! Kiek pristeigta tokių įstatymų vykdančių kontorėlių - ir vis ant to eilinio mokesčių mokėtojo galvos! Psichiatro pažymų jiems visiems - mūsų išrinktiems neįgaliesiens būti sąmoningais piliečiais!

Jeigu butu

Eilinis zmogelis nesumokejes,cia butu visa policija pakelta ant koju. O sis bernuzelis ,Jul jam teks alumentus moketi,tai pradejo taupyti nuo BENZINO. Tai pamirsta susimoketi,two pamirso,kad dukra padare,vienu zodziu jam reikia psichiatru pagalbos,nes nesupranta jau ka isdarineja,oh savo snukeli istaiso toki avineli...Vaikai kencia nuo tavo durnumo.

Tuoj Petrelis pamirs ir

Savo varda,tuoj pamirs ,kad buvo vedes,kad turi " bernautine " dukra,,,,ir tt.O is tiesu nieko jis Nepamirso,tiesiog ne tas galvoje,,,jam galvoj,kaip islaikyti sita Zmogaus Teisiu - KEDE ! Jam seniai ne vieta nei seimas,nei auksti postai.Pridares vaiku,o neaugina,pats slykstukas tik rekia ant kitu,o pats nemato ..cia 2 vienodi su Karbovskiu.Varyt juos sieno raveti ir buliu melsti..
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS