Iš partijos traukiasi „tvarkietis“ Pagėgių meras V. Komskis | KaunoDiena.lt

IŠ PARTIJOS TRAUKIASI „TVARKIETIS“ PAGĖGIŲ MERAS V. KOMSKIS

  • 2

Pagėgių meras Virginijus Komskis, buvusio Seimo nario Kęsto Komskio brolis, traukiasi iš partijos „Tvarka ir teisingumas, BNS patvirtino partijos pirmininkas Remigijus Žemaitaitis.

„Mes prašymą gavome pirmadienį. (...) Prašymas buvo pateiktas ir Pagėgių skyriui“, – BNS trečiadienį sakė R.Žemaitaitis.

Jis sakė bendravęs su V.Komskiu, kuris kaip motyvą trauktis iš partijos nurodė planus trauktis iš politikos.

„Motyvas toksai, kad politikoje planuoja nebedalyvauti, nenori apgaudinėti ir planuoja trauktis“, – sakė „tvarkiečių“ lyderis.

Pasak jo, V.Komskis žada baigti šią mero kadenciją. Su partija jo keliai išsiskiria draugiškai – neatmetama galimybė, kad ateityje jis planus pakeistų.

R.Žemaitaitis svarstė, kad galbūt šis V.Komskio sprendimas susijęs su tuo, kad Vyriausioji rinkimų komisija (VRK) nusprendė panaikinti jo brolio K.Komskio registraciją rinkimuose ir K.Komskis ateityje bandys grįžti į valdžią Pagėgiuose.

Spalio 30 dieną VRK dėl galimo balsų pirkimo vienbalsiai panaikino už K.Komskį  paduotus pirmumo balsus. Pagal Seimo rinkimų įstatymą, panaikinus kandidato registravimą, jo reitingo balsai pripažįstami negaliojančiais.

Sprendimą braukti K.Komskį  iš „tvarkiečių“ kandidatų sąrašo VRK priėmė, susipažinusi su ikiteisminio tyrimo medžiaga, bet prokurorai neleido jos viešinti, argumentuodami, kad tai pakenktų tyrimui.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

klanas

braliuko paderskes tai jau nera ir traukiasi kitas braliukas kad nebutu ismestas kitu

germanas is Germanijos

nu ir kur toliau,matyt savo partija kuria ,Judejimas KK, Komskiu kontrabandos judejimo partija,i kuria susijungs visi kontrabandistai,aferistai,zulikai,vagys,korupcionieriai.Tai bus didziausia partija Lietuvoj per visa Nepriklausomybes laika.Nusluos visas kitas partijas,o prezidentu bus Komskis,buves Seimunas.Vot taip!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS