Po skandalo iš pareigų traukiasi L. Kukuraičio atstovė spaudai | KaunoDiena.lt

PO SKANDALO IŠ PAREIGŲ TRAUKIASI L. KUKURAIČIO ATSTOVĖ SPAUDAI

Socialinės apsaugos ir darbo ministro atstovė spaudai Gabija Vitkevičiūtė pasitraukė iš pareigų. Tokį sprendimą ji priėmė po kritikos dėl ministro Lino Kukuraičio komunikacijos.

„Prisiimu visą atsakomybę už ministro Lino Kukuraičio komunikaciją Socialinės apsaugos ir darbo ministerijoje nuo 2017 metų sausio 9 iki 2018 metų sausio 31 dienos su visomis jam padarytomis pasekmėmis – tiek teigiamomis, tiek neigiamomis. Apgailestauju ir atsiprašau tų, kurie mano darbą vertino kitaip nei aš“, – BNS raštu informavo G. Vitkevičiūtė.

L. Kukuraitis ir jo atstovė spaudai pirmadienį sulaukė daug kritikos, kai buvo paskelbta ministro nuotrauka prie tėvų mirtinai sumušto berniuko kapo.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (18)

Ūna

Tokia asilų gauja komentatoriai.Nei ministras , nei jo atstovė spaudai neturi trauktis.Dirbanti puiki komanda, kuri siekia pakeisti vaikų pasibaisėtiną padėtį Lietuvoje.O visa ši komentatorių orda man primena bedantes kobras.kurios nieko negali padaryti naudingo, bet tik šnypščia ir gąsdina.Gaila, kad Gabija Vitkevičiūtė sureagavo į žmonių komentarus, kurie nė piršto nepajudins dėl vaikų,bet komentaruose tik spjaudysis.Nepasiduokite socialinių tinklų kvailoms žinutėms.Dirbate nežmoniškai sunkų Sizifo darbą.Stiprybės, sveikatos vardan nuskriaustų vaikų.

...

Šliaužiantis perversmas tęsiasi, 'konservai' nemoka pralaimėt.

pasibaisėjęs

Dar viena pora kaliošų - kas turi trauktis iš pareigų? Ministras CINIKAS , ar jo pavaldinė? Ir vėl plaunasi mundurą į silpnesnį. Turėtų dingti iš ministro pareigų toks baisus žmogus - ką, negi dar jam neaišku, kad kapai neliečiami - net tokkių menkystų reklamai. Brrrr, prie ko prisigyvenome..
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS