Premjeras sveikina ketvirtą kartą Vokietijos kanclere tapusią A. Merkel | KaunoDiena.lt

PREMJERAS SVEIKINA KETVIRTĄ KARTĄ VOKIETIJOS KANCLERE TAPUSIĄ A. MERKEL

  • 2

Ministras pirmininkas Saulius Skvernelis ketvirtadienį pasveikino Angelą Merkel ketvirtą kartą tapus Vokietijos kanclere.

„Džiaugiuosi, kad Lietuva ir Vokietija yra strateginės partnerės, sėkmingai plėtoja glaudų, abipuse pagarba ir vertybėmis grįstą dvišalį bendradarbiavimą bei vysto politinį dialogą tarptautinėse organizacijose. Mūsų šalis sieja intensyvi europinė darbotvarkė ir bendros pastangos užtikrinant saugumą mūsų visuomenėm“,– sakoma Vyriausybės spaudos tarnybos išplatintame Lietuvos premjero sveikinime.

S. Skvernelis pabrėžė, kad Lietuva ypač vertina Vokietijos konsoliduojantį vaidmenį su iššūkiais susiduriančioje Europos Sąjungoje ir yra dėkinga Vokietijai už vadovavimą Lietuvoje veikiančiam tarptautiniam sąjungininkų batalionui.

Premjeras patikino A. Merkel, kad Lietuva visomis išgalėmis prisidės prie tolesnio strateginės partnerystės su Vokietija puoselėjimo ir teigė esąs įsitikinęs, jog ateityje Lietuva ir Vokietija ras vis daugiau galimybių sėkmingam bendradarbiavimui.

A. Merkel ketvirtą kartą kaip Vokietijos kanclerė prisiekė trečiadienį.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Istorija

Vokiečiai , jų Hitleris buvo žydų ir ne tik žydų ,masinių žudymų vadai,dabar tapo lyderiai ,Europos sąjungoje.Keista ,kaip pasitiki ,tos tautos atstovu.

USA

mes ja paliekam 'kanclere' mums reikia savo zmogaus europoje ,o ji nuosekliai vykdo musu nurodymus,pasauli valdo musu doleriai.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS