Premjeras: turime visapusiškai skatinti verslą regionuose | KaunoDiena.lt

PREMJERAS: TURIME VISAPUSIŠKAI SKATINTI VERSLĄ REGIONUOSE

  • 2

Ministras pirmininkas Saulius Skvernelis apsilankė Pasvalyje, kur susitiko su rajono bendruomene, valdžios ir verslo atstovais bei ūkininkais.

Lankydamasis reklamos ir spaudos paslaugų įmonėje MB „Donix“, premjeras pažymėjo, jog klestintis verslas regionuose yra labai svarbus visos Lietuvos gerovei. „Turime visapusiškai skatinti verslą regionuose. Tai svarbu visos Lietuvos gerovei. Stiprūs regionai mums užtikrintų ir mažesnę emigraciją, todėl turime jiems skirti dar daugiau dėmesio“, – sakė ministras pirmininkas.

Premjeras taip pat apsilankė Pasvalio sūrinėje AB „Pieno žvaigždės“. Tai – viena didžiausių Lietuvos pieno perdirbimo įmonių, kuri gamina daugiau nei 500 pavadinimų produktų.

Su Pasvalio rajono savivaldybės atstovais S. Skvernelis aptarė Pasvalio verslo slėnio prie „Via Balticos“ magistralės klausimą, magistralinio kelio Panevėžys–Pasvalys–Ryga numatomas rekonstrukcijos perspektyvas bei kitas regionui aktualias temas.

Pasvalio P. Vileišio gimnazistams ir Raubonių kaimo bendruomenei premjeras padovanojo tautinę Lietuvos vėliavą.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

atsibusk

ir nekalbek del ivaizdzio koks dar /regijonas/ pirma nuvaziuk ir isitikink juk kaimuose mazai kas liko isskyrus st. zemvaldzius sugrobusius zemes ir samdyti /vergai/ jau is miesto vaziuoja pas /pona/ lazo uz min Kanapes uzdraustos namine taipogi bambaliais neprekiaujama tai ka siulai ir kam kuriu nebeliko?......

jo jo

o kitamet turim paleist raketa i marsa!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS