Prezidentūra: savivaldos rinkimuose žmonės stabdė agresyvų valdančiųjų buldozerį | KaunoDiena.lt

PREZIDENTŪRA: SAVIVALDOS RINKIMUOSE ŽMONĖS STABDĖ AGRESYVŲ VALDANČIŲJŲ BULDOZERĮ

Prezidentūra įvertino savivaldos rinkimus. Pasak šalies vadovės Dalios Grybauskaitės patarėjo Mindaugo Lingės, rinkimus laimėjo Lietuvos žmonės ir opozicija.

„Galima pasakyti, kad (rinkimus. – ELTA) laimėjo žmonės, demokratija ir opozicija“, – „Žinių radijui“ antradienį sakė jis.

M. Lingės teigimu, žvelgiant į rinkimų rezultatus, kuriuose opozicinės konservatorių ir socialdemokratų partijos laimėjo daugiau merų ir tarybos narių postų nei „valstiečiai“, galima kalbėti apie tam tikras tendencijas –nepalaikyti nacionalinės valdančiųjų politikos.

„Tendencijos pakankamai aiškios – matosi, kad žmonės nelinkę palaikyti vykdomos nacionalinės politikos (...), opozicinės partijos gerokai daugiau surinko balsų ir merų postų laimėjo ar tarybose vietų iškovojo. Matyt, žmonių pozicija yra stabdyti agresyvų valdančiųjų politinį buldozerį“, – sakė M. Lingė. 

Spaudos konferencija po savivaldos rinkimų

P. Peleckio / Fotobanko nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (38)

Oi laukiam , laukiam...

Kaip norėtūsi, kad jinai kuo greičiau prapultų. Niekas tikrai neieškos, net tikras brolis

socdemonai ir konservatkgbesniku sutve ,,,laimejo,,,

todel ,kad darbscioji ir protaujanti tautos dalis evakuavosi is lietuvos ,like bomzai ,vagys ir biudzetiniai islaikytiniai prabalsavo uz tuos kurie juos tokiais padare.......baigsis ES finansavimas baigsis vagystes , baigsis ir balsavimai uz siuos valstybes ir tautos naikintojus....

>>>Angelinai

Angelina. Tu labai įžvalgi ir 100 procentų teisi ,Respect Tau
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS