R. Karbauskio įvertinimas: buvusios Vyriausybės galėtų pavydėti | KaunoDiena.lt

R. KARBAUSKIO ĮVERTINIMAS: BUVUSIOS VYRIAUSYBĖS GALĖTŲ PAVYDĖTI

Valdančiosios Seimo Valstiečių ir žaliųjų sąjungos frakcijos seniūnas Ramūnas Karbauskis teigiamai vertina pirmąsias veiklos metines mininčios Sauliaus Skvernelio vadovaujamos Vyriausybės nuveiktus darbus, teigdamas, kad buvusios Vyriausybės tikrai galėtų pavydėti.

„Vertinu gerai, iš tikrųjų padaryta labai daug. Buvusios Vyriausybės tikrai galėtų stipriai pavydėti tiems darbams“, - trečiadienį žurnalistams sakė R. Karbauskis.

Vardindamas nuveiktus darbus, jis paminėjo urėdijų reformą, aukštojo mokslo reformą, naująjį Darbo kodeksą, valstybinių įmonių pertvarką.

„Labai daug darbų labai įvairiose srityse padaryta, informacijos versle bandome įvedinėti tvarką. Iš tikrųjų nežinau tokios srities, kurioje nėra pradėta reformos, jos bus pabaigtos, padarytos ir žmonės pajus efektą“, - sakė R. Karbauskis.

Vyriausybei adresuojamos kritikos jis nesureikšmina. „Kritikuojama yra viskas, bet tie, kurie kritikuoja, nedarė nieko“, - sakė R. Karbauskis.

2016 m. gruodžio 13 d. 17-oji Premjero S. Skvernelio vadovaujama Vyriausybė iškilmingai prisiekė Seime, primena ELTA. Priesaiką priėmė Seimo Pirmininkas Viktoras Pranckietis. Prisiekusi Vyriausybė gavo įgaliojimus veikti.

Pernai lapkričio 22 d. Prezidentė Dalia Grybauskaitė, vadovaudamasi Konstitucija ir atsižvelgdama į Seimo pritarimą, paskyrė S. Skvernelį Ministru Pirmininku.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Anonimas

Koks darbas padarytas geras.Sunaikintos gydymo įstaigos,kyla nuolat kainos,mokytojams neimanoma dirbti,žmonija skursta gaudama tik išmaldas tiek iš valstybės tiek iš darbdavių.Kiek laiko tenka dirbti ir gauni tik grašius.Tai koks čia jūsų darbas geras.Jūs tai gyvenate nuostabiai ir dėl mūsų nei piršto nepajudinate,kad mes pakankamai galėtume gyventi gerai.Tai jūsų čia tik fantazijos ir nereikia mus mulkinti, nesame dar tokie buki ir atskiriame pelus nuo grūdų. Tai kad jūms laikas palikti savo postus.

kitur rašo.........

Seimo Etikos ir procedūrų komisija gruodžio 6 d. nusprendė pradėti tyrimą dėl Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų partijos frakcijos nario Gabrieliaus Landsbergio, ar šis būdamas Ekonomikos komiteto nariu ir priimdamas su energetika susijusius sprendimus, nepažeidė viešųjų ir privačiųjų interesų, nepaisydamas, kad jo šeimos verslas yra susijęs su vienos valstybinės energetikos įmonės dukterine bendrove NT valdos, UAB. įdomu kodėl kitos žiniasklaidos tyli apie tai?

liux

jokių priekaištų šiai vyriausybei neturiu, tik visokie jakilaitininkai, valatkos ir miliūtės triukšmus daro
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS