R. Karbauskis: „valstiečių“ kandidatas į prezidentus atstovaus „apačioms“ | KaunoDiena.lt

R. KARBAUSKIS: „VALSTIEČIŲ“ KANDIDATAS Į PREZIDENTUS ATSTOVAUS „APAČIOMS“

Valdančioji Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga (LVŽS) šių metų pabaigoje arba kitų metų pradžioje planuoja paskelbti savo kandidatą į prezidentus. Tai bus žmogus, atstovaujantis „apačioms“, teigia partijos lyderis.

„Valstiečių ir žaliųjų sąjunga savo sprendimą paskelbs per suvažiavimą, suvažiavimas vyks, kada nustatys taryba. Preliminariai, manau, šių metų pabaigoje arba kitų metų pradžioje“, – antradienį Seime žurnalistams sakė Ramūnas Karbauskis.

Jo teigimu, „valstiečių“ kandidatas nuo kitų skirsis, kad jis atstovaus „apačioms“, o ne „viršūnėms“.

„Manome, kad Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos kandidatas laimės prezidento rinkimus, nes jis bus kandidatas, kuris atstovaus ne „viršūnėms“, o atstovaus „apačioms“, apie kurias prezidentė šnekėjo, o tokių kandidatų kol kas, kurie atstovaus „apačioms“, mes nedaug girdėjome. Tie kandidatai, kurie pasiskelbė, rengiasi „viršūnėms“ atstovauti“, – pareiškė „valstiečių“ pirmininkas.

Manome, kad Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos kandidatas laimės prezidento rinkimus, nes jis bus kandidatas, kuris atstovaus ne „viršūnėms“, o atstovaus „apačioms“.

R. Karbauskis teigė, kad LVŽS deleguotas premjeras Saulius Skvernelis yra tarp tų, kurie atstovauja „apačioms“.

„Mūsų premjeras yra tarp tų, kurie iš tikrųjų girdi ir bendrauja kaip lygus su lygiais, kaip aš kiekvieną dieną eidamas iš darbo bendrauju su kiekviena valytoja taip, kaip su kiekvienu lygiu sau žmogumi. O iš tikrųjų yra žmonės, kaip prezidentė išsireiškė, kad „apačios„ neina pas „viršūnes“, tai mes vieni pas kitus vaikštome, mes pagal tą išsireiškimą esame, matyt, „apačios“, – kalbėjo LVŽS lyderis.

Prezidento rinkimai vyks kitų metų gegužę.

Kad kandidatuos į prezidentus viešai jau yra paskelbę europarlamentaras Petras Auštrevičius, filosofas Arvydas Juozaitis, Seimo narė Aušra Maldeikienė, europarlamentaras Valentinas Mazuronis, ekonomistas Gitanas Nausėda, Seimo narys Naglis Puteikis, diplomatas Vygaudas Ušackas.

Rašyti komentarą
Komentarai (17)

onute

Pagarba valstieciam ir R KARBAUSKIUI pasiziuri i tuos ANONIMUS TOMUS ADOMUS LOJA O NIEKS JU NEPALAIKO ATRODO GREIT NUSPROGS TA BKONSERVU SAIKA

Alis Petkus...

aišku, kad atstovaus, nes pats praėjo nuo eilinio iki vadovo...

KEMBRIKAS

NU va ir pageres benamiu gyvenimas ,gales prezidenturoj nakvoti.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS