R. Masiulis: prezidento rinkimuose nedalyvausiu | KaunoDiena.lt

R. MASIULIS: PREZIDENTO RINKIMUOSE NEDALYVAUSIU

Susisiekimo ministras Rokas Masiulis sako neturintis planų dalyvauti prezidento rinkimuose, o jo atstovės spaudai prašymą žurnalistui nekelti šio klausimo per artėjantį interviu pavadino nesusipratimu.

Tai R.Masiulis BNS sakė po to, kai „Žinių radijo“ žurnalistas Aurimas Perednis pranešė, kad ministro atstovė spaudai Vytautė Šmaižytė iškėlė sąlygą, jog antradienio interviu negali būti klausiama apie galimą ministro kandidatavimą.

„Manau, kad Vytautė, kaip ir visi atstovai spaudai, klausinėjo, kokie klausimai bus laidos metu, ir tiesiog kažkoks nesusipratimas įvyko, nes rinkimuose dalyvauti aš neplanuoju. Gal ir Aurimas sureagavo... Man sunku pasakyti, negirdėjau to pokalbio“, - BNS pirmadienio vakarą sakė R.Masiulis.

R.Masiulis sakė pastebintis, kad jį bandoma „įvelti“ į diskusijas dėl prezidento rinkimų.

„Į tą rinkimų klausimą mane bando įvelti ne pirmą kartą, ir ji (atstovė spaudai) to ir klausinėjo“, - teigė ministras.

„Žinių radijo“ žurnalistas A.Perednis savo socialiniame tinkle „Facebook“ pranešė atsisakęs imti interviu, nes atstovės spaudai iškeltos sąlygos yra nepriimtinos.

„Nepaisant to, kad visai nesiruošiau iš anksto tame interviu prezidento rinkimų tema kalbėtis, atsisakiau turėti tokią galimybę, kuri ribotų laisvę klausinėti, apgaudinėtų klausytojus ir visuomenei sudarytų galimybes išgirsti atsakymus tik į politikui patogius klausimus“, - teigė žurnalistas.

Prezidento rinkimai vyks 2019 metais.

R.Masiulis 2014 – 2016  metais buvo energetikos ministras socialdemokrato Algirdo Butkevičiaus vyriausybėje, nuo pernai metų eina susisiekimo ministro pareigas „valstiečių“ deleguoto premjero Sauliaus Skvernelio kabinete.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Anonimas

Rokuti dalyvauk,tikrai kvailesnis nebusi uz ta mergyte.

NA NA

nežinau ar amerikonams ir rusams tiks visų stumdomas " ministrėlis " ir su jo žinia aferas darančiai mafijai Lietuvoje ,______neturi savo aš ,kažkuo panašus į Prancūzijai prastumtą prezidentą po močiutės skėčiu ,,,,sėkmės ,pagaliau Lietuvai pačiai išsirinkti ,,,,

Povilas

Manau jog sis kandidatas butu pats tinkamiausias koki dabar matau Lietuvoje, Jis padare labai daug gero saliai ir yra pagal mane fainesnis nei kitu siulomas Usackas-
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS