R. Žemaitaitis: po perversmo partijoje situacija stabilizuota | KaunoDiena.lt

R. ŽEMAITAITIS: PO PERVERSMO PARTIJOJE SITUACIJA STABILIZUOTA

„Tvarkos ir teisingumo“ pirmininkas Remigijus Žemaitaitis džiaugiasi, kad net ir praradus kelis skyrius, šiuose rinkimuose partijai pavyko iškovoti daugiau merų postų, tarybos narių mandatų.

R. Žemaitaitis pažymi, kad partija gavo 54 mandatus tarybose – penkiais daugiau, nei turi šiuo metu. Per 2015-ųjų savivaldos rinkimus „tvarkiečiai“ iškovojo 81 mandatą, tačiau pernai jie patyrė praradimų pasitraukus ar pašalinus iš jos kelis skyrius.

„Žinant tai, kad rugsėjį įvyko didelis perversmas pačioje partijoje, pasikeitimas, pašalinti Komskis, Gražulis, Paksas, Ručys su visais savo skyriais, buvo praradimas tose tarybose. Sugebėjome stabilizuoti situaciją ir kai kuriuose rajonuose gauti net daugiau mandatų“,

„Tvarkiečiai“ turės penkis merus – Kalvarijoje, Pagėgiuose, taip pat Mažeikių, Šilutės, Šilalės rajonuose. Visi jie šventė pergalę antrajame ture.

„Matyt, tie pasikeitimai, tie kandidatai, kurie buvo parinkti, – tai įvertino žmonės“, – tvirtino R. Žemaitaitis.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Močiutė iš Kauno

Vaikeli,ar mažai valgai,kad toks sublogęs?Ar kokia liga,neduok Dieve,kimba?Pažiūrėk į veidrodį ir daryk išvadas.Visų postų neužimsi,mesk tą politiką,nes jau visiškas išsekimas.Sveikata-brangiausias turtas.Ją prarasi-viską prarasi.

...

Pakselis buvusius bendražygius 'Novičioku' pavaišino?..

beda

zmogus serga o pas daktarus nesikreipia,padekit jam seimunai,gal dar nevelu ?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS