Savo mašinoje įkliuvo girtas K. Smirnovas: buvęs Seimo narys nebekandidatuoja į Vilkaviškio merus | KaunoDiena.lt

SAVO MAŠINOJE ĮKLIUVO GIRTAS K. SMIRNOVAS: BUVĘS SEIMO NARYS NEBEKANDIDATUOJA Į VILKAVIŠKIO MERUS

  • 12

Lapkričio 1-ąją neblaivus savo visureigyje važiavęs buvęs Seimo narys Kęstutis Smirnovas sustabdė narystę Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungoje bei atsisakė kandidatavimo į Vilkaviškio rajono merus, pirmadienį pranešė naujienų portalas 15min.lt.

K. Smirnovas portalui sakė „dėl asmeninių priežasčių“ sustabdęs narystę partijoje ir atsiėmęs kandidatūrą mero rinkimuose. Buvęs parlamentaras tvirtino, kad ne jis vairavo transporto priemonę, tačiau aplinkybių, kodėl vidury dienos su draugu buvo gerokai apsvaigę, nekomentavo.

Naujienų portalas tv3.lt anksčiau pranešė, kad automobilis „Toyota RAV-4“ buvo sustabdytas patikrinti Duobiškių kaime, Šakių rajone, Vėjo gatvėje, lapkričio 1-osios popietę, 14.30 valandą. Jį vairavusiam vyrui nustatytas 3,09 promilės girtumas, o keleivio vietoje sėdėjusiam mašinos savininkui K. Smirnovui –  1,6 promilės.

Opozicinė Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga spalio viduryje pranešė kelianti K. Smirnovo kandidatūrą į Vilkaviškio rajono merus. Savivaldos rinkimai vyks kitų metų kovo 5 dieną.

2016–2020 metais K. Smirnovas ėjo Seimo nario pareigas.

Rašyti komentarą
Komentarai (12)

nekandidatuos y merus

eis gert samagona toliau....

kodél burliokas

nenori grįžti į sav U-rodiną

to tai parodo

Kas tu per žmogysta,kad tavo gyvenimą kažka svaldo,o šiaip,tai valstiečiai jau tokie,pageriantys
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS