Seimo narė V. Vingrienė dėl vyro smurto kreipėsi į policiją | KaunoDiena.lt

SEIMO NARĖ V. VINGRIENĖ DĖL VYRO SMURTO KREIPĖSI Į POLICIJĄ

Ankstų antradienio rytą į Seimo narės, „valstietės“ Virginijos Vingrienės namus Vilniuje teko atvykti policijos pareigūnams.

Europos reikalų ir Aplinkos apsaugos komitetų narė į pareigūnus kreipėsi dėl 52-ejų vyro smurto: blaivus Linas Vingras savo žmoną pastūmė ir sudavė jai į petį.

Portalui Policijos departamento atstovė Simona Ludavičiūtė teigė, kad Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos pirmininko Ramūno Karbauskio pavaduotojos vyras yra uždarytas į areštinę.

„6.27 val. į įvykio vietą atvyko policijos ekipažas, vyrą pristatė į policijos komisariatą, o vėliau, 10.53 val., vyras buvo uždarytas į areštinę“, – BNS sakė Vilniaus policijos atstovas spaudai Paulius Radvilavičius.

Pasak jo, policija pradėjo tyrimą dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo.

Tikrai pamačiau, su kokiomis problemomis susiduria smurtą patiriančios moterys. Žmonės praranda stimulą kreiptis pagalbos.

Už šį nusikaltimą, atlikto prieš giminaitį ar šeimos narį, baudžiama viešaisiais darbais arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

Nusivylė pareigūnų darbu

Apie įvykį policijai pati pranešusi Seimo narė tvirtino esanti nusivylusi dėl atsainaus pareigūnų požiūrio į smurtą artimoje aplinkoje. V. Vingrienė įvyko aplinkybių detaliau nekomentavo, tačiau nurodė esanti nusivylusi atsainiu policijos pareigūnu požiūriu per jos apklausą.

„Jie į tai pasižiūrėjo kaip į privatų šeimos reikalą, kad čia be reikalo keliama problema ir į tai įtraukiama policija“, – BNS sakė Seimo narė.

„Tikrai pamačiau, su kokiomis problemomis susiduria smurtą patiriančios moterys. Žmonės praranda stimulą kreiptis pagalbos“, – pridūrė ji.

47-erių Energetikos komisijoje dirbanti politikė su vyru šiuo metu skiriasi. Pora augina du vaikus.

Rašyti komentarą
Komentarai (21)

q

Daugumoj būna,katrą muša-ta tyli..."rėkia" ta ,kurią tik pirštu paliečia---tiek Oksana,tiek p.Vingrienė,mano nuomone :)

...

Privalu tokią vištą iš Seimo atšaukt.

Agne

Kvaila vista.Geda tik moterims daro...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS