A. Tapinas apie S. Skvernelio kandidatavimą: premjeras dalyvauja tik savo šou | KaunoDiena.lt

A. TAPINAS APIE S. SKVERNELIO KANDIDATAVIMĄ: PREMJERAS DALYVAUJA TIK SAVO ŠOU

  • 62

Prabėgus terminui viešo premjero atsiprašymo dėl paskleistos informacijos neva prisidėjus rengiant valstybės perversmą reikalavęs žurnalistas ir visuomenės veikėjas Andrius Tapinas jo taip ir nesulaukė, bet sulaukė žinios, kad Saulius Skvernelis kandidatuos prezidento rinkimuose.

„Ir 14 dieną jis pasakė – „einu“. Svetimuose šou premjeras nedalyvauja, tik savuose.

Time's up. Premjeras/kandidatas į prezidentus patvirtino, kad tai, ką jis kalbėjo, kokiais kaltinimais mėtėsi savo valstybės piliečio atžvilgiu ir kokią informaciją susirinkinėjo iš specialiųjų tarnybų, jam yra visiškas normalus aukšto demokratinės valstybės vadovo elgesys.

Tvarkoj. Galėjom gražiai. Dabar jau tegu kalba ir sprendžia kiti“, – socialiniame tinkle garsiai nuskambėjusią naujieną komentavo A. Tapinas.

Šiandien, sausio 17-ąją, kaip tik sukanka 14 dienų nuo žurnalisto A. Tapino kreipimosi į S. Skvernelį dėl paskleistos informacijos paneigimo ir viešo atsiprašymo.

A. Tapinas įsitikinęs, esą S. Skvernelis paskelbė jo garbę ir orumą žeminančias žinias ir apkaltino neva rengiant valstybės perversmą. Žurnalistas reikalauja ir viešo atsiprašymo, o jo nesulaukęs, ketino kreiptis į Generalinę prokuratūrą dėl šmeižto, garbės ir orumo pažeidimo. 

Portalas primena, kad šiandien ilgai slėptą savo sprendimą dėl dalyvavimo prezidento rinkimuose premjeras Saulius Skvernelis atskleidė labai netikėtoje vietoje – Rusnėje.

Rašyti komentarą
Komentarai (62)

do

O čia tas kur kažkokią laidą vedą ,kuo jis pasižymėjo, kodėl nieko apie jo darbus negirdėjau

Ne

Nekalbekit uz visus tiekas iz ta pluga nebalsuos

a

kitas raso kad Skvernelis blogas gal KGB sliundra geriau.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS