Teisingumo ministro paieškos – kol kas nesėkmingos | KaunoDiena.lt

TEISINGUMO MINISTRO PAIEŠKOS – KOL KAS NESĖKMINGOS

Prezidentė Dalia Grybauskaitė penktadienį pareiškė, kad naujo teisingumo ministro paieškos kol kas nėra sėkmingos.

„Taip, mes su premjeru kalbamės ir kalbėjomės, ir kalbėsime, bet kol kas pokalbiai rezultatų dar neatnešė“, – žurnalistams Vilniuje sakė šalies vadovė.

Valdančioji Lietuvos socialdemokratų darbo frakcija praėjusią savaitę į šias pareigas premjerui pasiūlė tris kandidatus.

Naujo ministro ieškoma praėjusią savaitę atsistatydinus daugiau nei metus Teisingumo ministerijai vadovavusiai Mildai Vainiutei.

Ministrė pasitraukė po prezidentės kritikos ir ministerijos darbuotojų pareiškimų, kad jos vadovybė kišosi į kalėjimų sistemos auditą.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

norma

tikras pavasaris atėis kaip alyvos pražides vis trinasi vis laukia mulkina tempo kaip už virvutes savo kalioša ir nežino kur mes kur tu kur mes visi kartu ir prezidentė ir premjeras ir mininstre ir anarchistė ir skandalas ir durniu laivas ir machinacijos o ta klyzma vis stovi kaip nuo koto nuimta dairosi nesupranta kad dėl pareiškima esi kalta bėk atsistatydink kam vieta užima juk ten visa šaika tokio lygio kaip šita marmazelė , o taip ir gyvename juk pasitikėjimo nėra jokio ir nebus žmones nelaiko bėga iš to durniu laivo, kik dar kesime tos klikos bajerius ,.,,

SUSIJUSIOS NAUJIENOS