V. Pranckietis apie prezidento rinkimus: jei partija pasiūlys, svarstysiu | KaunoDiena.lt

V. PRANCKIETIS APIE PREZIDENTO RINKIMUS: JEI PARTIJA PASIŪLYS, SVARSTYSIU

Seimo pirmininkas Viktoras Pranckietis sako, kad dėl prezidento rinkimų dar nėra apsisprendęs. Pirmiausia dėl to, kad jam reikalingas partijos pasiūlymas bei palaikymas dalyvauti prezidento rinkimuose.

„Man reikalingas partijos palaikymas arba komandos palaikymas. Šiuo atveju, aš turėčiau gauti kažkokius pasiūlymus iš partijos. Jeigu pasiūlys, tuomet ir svarstysiu“, - „Delfi“ studijoje teigė Seimo pirmininkas.

„Aš noriu atlikti darbą ir, jeigu žmonės galvos, kad aš jį gerai atlieku, galbūt galvos, kad ir kitą darbą galiu gerai atlikti. Bet dabar tai dar nėra svarstoma“, - kalbėjo V. Pranckietis.

Pasak V. Pranckiečio, jeigu vis dėlto jis nuspręstų dalyvauti rinkimuose, Seimo pirmininko vietą turėtų užimti diplomatiškas ir priimtinas didesniam ratui žmogus.

„Nei aš kieno nors įpėdiniu tapau, nei aš norėčiau skirti kokio įpėdinio. Jeigu reikėtų įpėdinio, jis turėtų būti diplomatiškas ir priimtinas didesniam ratui žmonių“, - sakė V. Pranckietis.

Prezidento rinkimai Lietuvoje numatomi 2019 m. gegužės 12 d.

Rašyti komentarą
Komentarai (24)

Cia viskas aisku

Karbauskis savo uolu tarna siuncia i ta kede...jam nereiks galvot juk Karbis viska spres...bet ka toks snekes daleiskim susitikimuose su uzsienio prezidentais kai Karbio salia nebus....hi hi hi....

natalija

Tikrai vertingesnis sakot svajoja zmogus apie ka svajoja tie du sitiek blogio pridirbe lietuvai kokias kiaules akis reik tureti po visko reklamuotis

onute

bet uz simonyte ir nauseda tikrai vertingesnis
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS