Iš Vilniaus oro uosto į Rusiją grąžino „Istorinės atminties“ direktorių A. Diukovą | KaunoDiena.lt

IŠ VILNIAUS ORO UOSTO Į RUSIJĄ GRĄŽINO „ISTORINĖS ATMINTIES“ DIREKTORIŲ A. DIUKOVĄ

  • 7

Iš Vilniaus oro uosto į Maskvą ketvirtadienį grąžintas Rusijos pilietis, fondo „Istorinė atmintis“ direktorius Aleksandras Diukovas, kuris Lietuvoje paskelbtas nepageidaujamu asmeniu.

„Į Lietuvą neįleistas Rusijos pilietis ketvirtadienį ryte grąžintas lėktuvo reisu į Maskvą“, - pranešė Valstybės sienos apsaugos tarnyba (VSAT).

Apie A.Diukovo neįleidimą į Lietuvą trečiadienį pirmiausia pranešė Rusijos naujienų portalas „Rosiskaja Gazeta“.

Pasak VSAT, patikrinus iš Maskvos atvykusių keleivių dokumentus, išsiaiškinta, kad 35 metų Rusijos pilietis nuo gegužės yra nepageidaujamas asmuo Lietuvoje.

Ruso pateiktame pase buvo įklijuota pernai Italijos pareigūnų išduota galiojanti Šengeno viza.

Vyrui surašytas atsisakymas leisti atvykti į šalį, naktį rusas praleido Vilniaus oro uoste esančioje specialioje neįleistų asmenų patalpoje.

Ketvirtadienį ryte pasieniečiai Rusijos pilietį palydėjo iki lėktuvo, skridusio reisu į Maskvą. Orlaivis iš Vilniaus oro uosto pakilo keliolika minučių po 5 valandos.

Šiemet VSAT pareigūnai dėl įvairių priežasčių į Lietuvą neįleido 2 tūkstančių 185 asmenų.

„Rosiskaja Gazeta“ rašo, kad A.Diukovas į Vilnių atvyko pristatyti į lietuvių kalbą išverstos savo knygos.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

RUSAS

Greiciau is bado padves lietuvos ubagai Taip kad ponai apsimyze runkeliai daugiau galvokyt kaip jums nepadvesti. Iki sviesios ateities galit nedagyventi Dar ne greitai sviesia ateiti zada grybauskaite O rusai ir dabar geriau gyvena nei girti ir apsimyze runkeliai

h.k.

Putkino chunta mete save per tvora patys...net mesti nereikejo...skatertju daroga!!!!!

taigi

o kaip tas Rusijos pilietis, kariškis, kuris vadovavo Nemuno laivininkystei, kaip oficialus Lietuvos valstybės tarnautojas? Kuo baigėsi jo istorija (legenda)?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS