Vyriausybės kanceliarijai vadovaus A. Stončaitis | KaunoDiena.lt

VYRIAUSYBĖS KANCELIARIJAI VADOVAUS A. STONČAITIS

  • 5

Vyriausybės kanceliarijai vadovaus Algirdas Stončaitis. Atitinkamą įsakymą pasirašė ministras pirmininkas Saulius Skvernelis.

„Tai patyręs ir kompetentingas tarnautojas, kuris puikiai žino valstybės tarnybos specifiką, išmano tarpinstitucinius santykius ir turi autoritetą tarp valstybės tarnautojų. Visų pirma, dėl to, kad viešajame sektoriuje yra dalyvavęs sklandžiai bei skaidriai įgyvendinant ne vieną reformą, atnešusią reikšmingus rezultatus visuomenei ir valstybei“, - sakė premjeras S. Skvernelis.

Naujajam Vyriausybės kancleriui keliamos užduotys - užtikrinti kokybišką kanceliarijos darbą įgyvendinant Vyriausybės programą, šiam tikslui sutelkti kitas valstybės institucijas ir koordinuoti jų veiklą, užtikrinti efektyvų ir greitą sprendimų priėmimą, eliminuoti perteklinius biurokratinius elementus, toliau kryptingai siekti viešojo sektoriaus optimizavimo, funkcijų išgryninimo bei konsolidavimo.

A. Stončaitis - teisininkas, turintis ilgametę darbo vidaus reikalų sistemoje patirtį, pastaruoju metu jis ėjo Vidaus reikalų ministerijos kanclerio pareigas. Darbą Vyriausybės kanceliarijoje jis pradės nuo kitų metų sausio 3 dienos. Jis pakeis vienuolika mėnesių Vyriausybės kanceliarijai vadovavusią Mildą Dargužaitę.

Vyriausybės kancleris - politinio asmeninio pasitikėjimo valstybės tarnautojo pareigybė, sprendimą dėl kandidato tinkamumo jai užimti priima ministras pirmininkas.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Pusiau pilietis

Ar jus dar nesuprantate mentu gudrumo’ tada pradekite mokyti, kad suprastumėtet. Kas yra Stoncaiti, tai uolus vykdytojas, mokantis paimti ir pasidalinti pareigunas. Girtuiklis kokio reta tarnyboje, arogancija neišpasakyta, kultura žemo lygio ir kaip is pasiekė tokia Karjera sužinosite veliau..Ar Jus żinote kaip Vienna vasaros vakara girtokliaudamas Palangoje palapineje-kavineje Koko pamete tarnybinį ginkla ir kaip buvo ieškomo to ginklo ir kas jį rado. Policija viska žino ir netlk ji...

Neklaidinkit visuomenes

Laikas pasitikėti ir duoti pasitikėjimą naujai krypčiai ir tik laikas parodys ar Lietuva išsilaisvins iš nepotizmo korupcijos tinklo.palaukime šiek tiek ir tada vertinkime rezultata. Na kas apie Bebrus tai jie yra vieninteliai ir kitu bebru nėra...o jie išskirtinumu jau pasižymėjo valdydami mūsų Lietuvėle.sukūrė platų nepotizmo korupcijos politinio šantažo nebaudžiamumo tinklą kuris per dvidešimtmetį baisiai įsigalėjo.Tad tikėkime rytojūmi ir patys kaip LR piliečiai ne tik sekime naujus žingsnius bet ir dalyvaukime kurdami teisingesne Lietuva.

Anonimas

Snukis rodo,kad tas mentukas tvarka darys,siukslina bananine ta lietuvele
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS