Atostogoms su šeima premjeras vėl pasirinko Ispaniją | KaunoDiena.lt

ATOSTOGOMS SU ŠEIMA PREMJERAS VĖL PASIRINKO ISPANIJĄ

  • 4

Nuo pirmadienio atostogaujantis premjeras Saulius Skvernelis šiuo metu ilsisi Ispanijoje. Pasak premjero patarėjo Skirmanto Malinausko, šią šalį atostogoms su šeima ir draugais premjeras renkasi ne pirmus metus.

LRT TELEVIZIJOS naujienų tarnybos žiniomis, S. Skvernelis gyventi pasirinko ne viešbutį, o išsinuomojo dalį namo. S. Skvernelis Ispanijoje jokių oficialių susitikimų nėra numatęs. Premjerui apsauga priklauso ištisą parą, todėl, kaip patvirtino Vadovybės apsaugos departamentas, su juo į Ispaniją yra išskridęs vienas apsaugos karininkas, taip pat dirba ir vietos kolegos.

Pasak premjero patarėjo, nuo praėjusio pirmadienio S. Skvernelis Ispanijoje atostogauja su dviem vaikais, žmona ir draugais.

„Kiek žinau, jis ten bus iki kitos savaitės pabaigos. Jau praėjusiais metais jis atostogavo Ispanijoje, tik kitame mieste –Maljorkoje. Ir šį kartą pasirinko šią šalį, matyt, ši šalis premjerui patinka“, – sakė S. Malinauskas.

Paklaustas apie galimą atostogų kainą, premjero patarėjas sakė manantis, kad Ispanija nėra šalis, garsėjanti labai prabangiomis atostogomis.

„Tai yra tas variantas, kuris daugeliui Lietuvos gyventojų būtų irgi visiškai prieinamas“, – atsakė S. Malinauskas.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Micė

Kas galėtų paneigti, kad karbauskienė priima? :)

darius

tikrai pigiau negu lietuvoi

...

Oi-oi, vėl milicininkas pas Karbauskienę?..
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS