Bilietai į Dainų šventę – gerokai brangesni nei prieš ketverius metus | KaunoDiena.lt

BILIETAI Į DAINŲ ŠVENTĘ – GEROKAI BRANGESNI NEI PRIEŠ KETVERIUS METUS

  • 4

Norintieji patekti į liepos mėnesį vyksiančią šimtmečio Dainų šventę „Vardan tos..“ už bilietus mokės gerokai brangiau nei prieš ketverius metus, rašo naujienų portalas 15min.lt.

Dainų šventės interneto svetainėje nurodoma, kad bilietų į renginius kaina svyruoja nuo 5 iki 80 eurų. Pavyzdžiui, ansamblių vakaras „Tėvyne mūsų“ Kalnų parke kainuoja 10–60 eurų, Šokių diena „Saulės rato ritimai“ Lietuvos futbolo federacijos stadione – 10–80 eurų. Apsilankymas Dainų dienoje sostinės Vingio parke kainuos 20–60 eurų.

Pigiausi bilietai į 2014 metais vykusią Dainų šventę kainavo po 20 litų (apie 6 eurus),  dabar – 10 eurų. Prieš ketverius metus sėdimas bilietas Dainų dienoje kainavo 20–80 litų (5,8–17 eurų).

„Žiūrint į rinką, tai kainos yra normalios. Pavyzdžiui, Kauno džiazo festivalis kainuoja iki 130 eurų, „Midsummer“ – iki 90 eurų. Taigi mūsų net ne pats brangiausias segmentas, į jį net netaikėme. Bet vyksta kas ketverius metus, dalyvauja 12 tūkst. atlikėjų, tiek ruoštasi – negalime bilietų po 5 eurus paleisti ar už ledų porciją“, – sakė vienas iš Dainų šventės organizatorių, Lietuvos nacionalinio kultūros centro direktorius Saulius Liausa.

Dainų šventė vyks birželio 30 – liepos 6 dienomis.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

disidentas

tokios kainos i patriotinius renginius-rusu spectarnybu darbas

Jo

Šventė išrinktiesiems, o ne visai Lietuvai. O dar nori kad žmonės neemigruotu

ateb

100 mečio šventė. turi būti nemokama, arba simboliškai 2 eur bilietas į bet kurį renginį. visi nori dalyvauti, kodėl reikia bilietų ir dar brangių.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS