Iš daugiau nei 10 tūkst. vartotojų be elektros – dar keli šimtai | KaunoDiena.lt

IŠ DAUGIAU NEI 10 TŪKST. VARTOTOJŲ BE ELEKTROS – DAR KELI ŠIMTAI

  • 0

Dėl antradienio naktį dalyje Vakarų Lietuvos siautusio stipraus vėjo be elektros buvo likę daugiau negu 10 tūkst. vartotojų, tačiau antradienį elektros neturėjo dar keli šimtai "Lesto" klientų.

"Kiek iš viso (neteko elektros vartotojų - BNS), skaičių neturime, bet didžiausias pikas buvo apie 10 tūkst. elektros vienu metu neturėjusių vartotojų. Iš viso galėjo būti daugiau", - BNS trečiadienį sakė "Lesto" Dispečerinio centro Režimų planavimo skyriaus vadovas Ervinas Pareigis. 

"Ryte (trečiadienį -BNS) dar buvo likę keli šimtai vartotojų. Klaipėdos ir Šiaulių regionuose, bet tai atskiri pavieniai atvejai. Tikimės visiems artimiausiu metu elektros tiekimą atnaujinti" - pridūrė E.Pareigis.

Pasak jo, daugiausia vartotojų be elektros yra tose vietovėse, kur vėjas buvo stipriausias ir pridarė daugiausia žalos - Mažeikių, Skuodo, Plungės Kretingos, Gargždų ir Telšių rajonuose.

E.Pareigio teigimu, iki šiol yra likę tokie gedimai, kurių naktį, tamsoje nagalima pašalinti.

Jis pabrėžė, kad trečiadienio naktį naujų elektros sutrikimų nebuvo: "Audra nurimo, medžių negriovė, tvarkome tai, kas yra likę nuo praėjusios audros".

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS