I. Norkus: advokatų kontorų persitvarkymas – atsakas į konkurenciją | KaunoDiena.lt

I. NORKUS: ADVOKATŲ KONTORŲ PERSITVARKYMAS – ATSAKAS Į KONKURENCIJĄ

  • 0

Viena didžiausių advokatų kontorų Lietuvoje ir Baltijos šalyse "Raidla Lejins & Norcous" iš konkuruojančio "Lawin" tinklo perima biurą Estijoje ir vadinsis "Cobalt". Baltijos šalyse ir Baltarusijoje veiksiančios advokatų kontoros "Cobalt" vadovaujantis partneris Lietuvoje Irmantas Norkus sako, kad struktūra keičiama dėl konkurencijos rinkoje.

"Matome, kad per pastaruosius trejus metus rinka pasikeitė: atsirado naujų žaidėjų, audito kompanijos atkuria teisės padalinius. Tam, kad galėtume išlaikyti ir apginti rinkos dalį, nutarėme eiti integruoto junginio keliu. Tokiam mūsų požiūriui pritarė ir "Lawin" advokatų kontora Estijoje", - BNS sakė I.Norkus.

Jo teigimu, "Raidla Lejins & Norcous" perims "Lawin" padalinį Estijoje, o "Lawin" dirbs su buvusia "Raidla" partnere Estijoje. Nauja "Cobalt" advokatų kontora įkurta ir Baltarusijoje.

"Mes galvojame, kad integruota grupė ir toks struktūrinis persitvarkymas yra dabartines aktualijas atitinkantis žingsnis į priekį", - BNS sakė I.Norkus.

"Cobalt" vadovaujančia partnere Latvijoje bus Dace Silava-Tomsone, Lietuvoje - I.Norkus, Baltarusijoje - Darja Žuk, Estijoje - Martinas Simovartas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS