Įspėja: Lietuvoje prognozuojamas smarkus lietus, škvalas, perkūnija | KaunoDiena.lt

ĮSPĖJA: LIETUVOJE PROGNOZUOJAMAS SMARKUS LIETUS, ŠKVALAS, PERKŪNIJA

  • 1

Antradienį Lietuvoje galimas smarkus lietus, škvalas, perkūnija, įspėja Hidrometeorologijos tarnyba.

Prognozuojama, kad daug kur galimi trumpi lietūs, vietomis – smarkūs, perkūnija. Kai kur kils škvalas, vėjo greitis sieks 15–20 metrų per sekundę.

Aukščiausia temperatūra bus 25–30, vakariniuose rajonuose vietomis – 21–23 laipsniai.

Neramūs orai prognozuojami ir trečiadienį: tuomet daug kur palis, vietomis su perkūnija. Pūs gūsingas vėjas, jis vietomis stiprės iki 15–18 metrų per sekundę.

Temperatūra naktį sieks 14–19, dieną – 20–25 laipsnius.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

blefas

,, kada pradėsim vardinti ,šia vasara po tokiu praleistu blogu vasarų ,ar neprisimename pereita vasara kuri tiek lijo juk laukai upėmis buvo užlietos kokius nuostolius patyrė ūkininkai net nenuimti derliaus nesugebėjo, paliko laukuose ,o dabar kas diena tas nesąmones rašo paišo lietus perkunijos škvalas ,ir,t,t, ačiu dievui kad nors šita gera vasara atėjo taip ilgai laukta ,kada suprasite kad mes turime ir tikra vasara o kam netinka varykite į arktiką į ledinus ten bus norma , ir neverkite juodi tinginiai, seniau 60 metu atgal tokios vasaros buvo pastovios ir žmones dirbo lauku darbus šienavo ravėjo per 28 laipsnius šilumos ir vaikus palikdavo gale lauko vienus nereikėjo nei pampersu neturėjo o palutes plovė ir augino, ir lauku darbus nudirbdavo be seneliu bobučiu pagelbos ir be išmoku mokamu vaiku išlaikymui, baikite tinginiu pančiai,

SUSIJUSIOS NAUJIENOS