Kultūros ministerija aiškinsis gyventojų nuomonę apie vadovybės darbą | KaunoDiena.lt

KULTŪROS MINISTERIJA AIŠKINSIS GYVENTOJŲ NUOMONĘ APIE VADOVYBĖS DARBĄ

Kultūros ministerija ketina užsakyti apklausas, siekdama išsiaiškinti gyventojų nuomonę ne tik apie ministerijos, bet ir apie jos vadovų darbo kokybę.

Skelbime nurodoma, kad iš viso ketinama užsakyti 12 apklausų, kiekvienoje jų turėtų būti apklausta mažiausiai tūkstantis gyventojų.

„Apklausų tikslas – sekti, kaip ministerijos veikla vertinama visuomenėje. Numatomi klausimai apie teisėkūrą, taip pat kultūros padėtį regionuose, kultūros renginių lankymą. Norint nustatyti ministerijos veiklos vertinimą, planuojama klausti ir apie ministerijos vadovybės darbo kokybės vertinimą“, – atsakyme BNS nurodė ministerija.

Kartu ministerija informuoja, kad kol kas paslaugų įsigyti nepavyko, nes nė vienas tiekėjas nepasiūlė apklausų atlikti už mažiau nei 10 tūkst. eurų – maksimalią planuojamą sumą.

Pažymima, kad be nuolatinių kas mėnesį pateikiamų klausimų, kurie leistų įvertinti nuomonių pokytį, ketinama pateikti ir kitus klausimus dėl kultūros politikos srities.

Kultūros ministerijai vadovauja ministrė Liana Ruokytė-Jonsson, viceministrai Gintautė Žemaitytė, Renaldas Augustinavičius, Gytis Andrulionis, ministerijos kancleris Laimonas Ubavičius.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

RUOKYTE

vaziuok i svedija ar siam ubagnamyje dar nenusibodo

>anonimas

ministerija neskyrė numatytų ir rezerve laikytų pinigų Klaipėdos Šv. Jono bažnyčios sklypo archeologiniams tyrinėjimams, bet perskirstė kitiems, "svarbesniems" objektams.

TV Žiūrovas

JAV nėra kultūros ministerijos...bet visas pasaulis žiūri jų filmus, dainuoja dainas ir stebi tiesiogines laidas iš Metropolitan operos...Lietuva turi Kultūros ministerija...bet garsi tik teatrų vadovų poriekabiavimu prie moterų, bizniukais per giminių įmones ar tetrą remontuojant nuosavų namų statybomis?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS