Kunigų seminarijas papildys 19 naujokų | KaunoDiena.lt

KUNIGŲ SEMINARIJAS PAPILDYS 19 NAUJOKŲ

Į tris Lietuvoje veikiančias kunigų seminarijas šiemet priimta 19 jaunuolių.

Vilniaus Šv. Juozapo kunigų seminarija skelbia, kad gavo 12 kandidatų prašymus, po stojamųjų egzaminų priimta 10 jaunuolių. Į Kauno kunigų seminariją iš aštuonių pretendentų priimti šeši. Tuo metu į Telšių  vyskupo Vincento Borisevičiaus kunigų seminariją kandidatavo penki jaunuoliai, o priimti trys, BNS sakė seminarijos rektorius Ramūnas Norkus.

Būsimieji kunigai studijuoja filosofiją, teologiją, užsienio kalbas ir kitus dalykus.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

N

Per visa gyvenima maciau tik tik viena atsidavusi Dievui ir tarnaujanti zmonems kuniga.Kiti lengvo ir pelningo gyvenimo ieskotojai ir naudotojai.Gaila, kad tiek pasauktu ir mazai isrinktu.Todel ir netraukia manes i baznycia, pasimelsti galiu bet kur...

...

O kur 'atbėgėliams' mulomis tapt (juk dievas, SAKO, tai vienas), kodėl jiems tinkamos sąlygos nesudarytos, ką mums Briuselis į tai?

siulaikininiai kai kurie kunigai,

per daug materealistai.kai kuriems kunigams dievas yra pinigas,prabangus automobiliai,prabangus namai.po antro vatikano,baznycia ne tokia sakrali kokia buvo,vien modernizmas.kokie klaikus siuolaikiniu baznyciu pastatai,primena sale.dauguma stoja i seminarijas del lengvo gyvenimo.is pasaukimo vienetai.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS