Nerimsta aistros dėl vaikų teisių reformos | KaunoDiena.lt

NERIMSTA AISTROS DĖL VAIKŲ TEISIŲ REFORMOS

  • 4

Ir toliau nerimsta aistros dėl vaikų teisių reformos. LNK žinių tarnyba į šią abejingų nepaliekančią temą siūlo pažvelgti iš kitos barikadų pusės.

Paimtus iš tėvų vaikus globojančios laikinosios globėjos kylančius skandalus vadina masine psichoze, neatspindinčia realybės.

Pasvalio vaiko teisių skyriaus duomenimis, sugriežtėjus įstatymams daugiau vaikų iš tėvų niekas neatėmė, tik padaugėjo melagingų įskundimų ir vaikų teisėms grasinančių tėvų.

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

...

Iškrypėliai jų nepalaikančius rusų troliais vadina; taip, jiems Rusijoje ypač nesaugu.

klaipedietis

Normalūs žmonės turintys vaiką, bijo į kiemą ar gatvę išeiti su vaiku, kad pagal bet kokio mėgėjo skųsti paskundimą, įsibraus policija su vaikų teisių "specialistais" ir išveš vaiką "kol vyks tyrimas" , vėlgi abejotinos kompetencijos tyrimas, vaikas bus pas svetimus neaiškius žmogėnus. Suprantama kad reikia bomžų, alkoholikų,dažnai geriančiųjų vaikų šeimas prižiūrėti, bet nematuokit visų pagal vieną kurpalį...

Be rusijos trolių neapseita

reikia kad žurnalistai ar tam skirtos institucijos ištirtų, kas palaiko šią isteriją, negali būti, kad buvę protingi žmonės imtų ir staiga patikėtų, kad kažkas grobia vaikus ???
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS