Orai: naktimis svečiuosis žiema | KaunoDiena.lt

ORAI: NAKTIMIS SVEČIUOSIS ŽIEMA

  • 1

Savaitgalį džiuginusius pavasariškus orus pakeis vėsesni. Nors dienomis orai bus gana malonūs, naktimis spaus šaltukas. Taip LRT RADIJUI sakė sinoptikas Vytautas Sakalauskas.

Pirmadienį per šalį slinks lietaus debesys. Vyraus nedidelis lietus, pūs besikeičiančios krypties vėjas. Oro temperatūra kils iki 4–9 laipsnių šilumos.

Antradienį kritulių pasirodys mažiau, vietomis lietų keis šlapdriba. Naktį vyraus neigiama temperatūra – 0–5 laipsniai šalčio, dieną bus tik 1–4 laipsniai šilumos.

Trečiadienį numatoma saulėta diena. Žymesnių kritulių nenumatoma. Naktį formuosis plikledis, o pūstelėjęs šiaurinių krypčių vėjas atgins dar šaltesnius orus. Naktį temperatūra kris iki 3–8 laipsnių šalčio, dieną kils iki 1–5 laipsnių šilumos.

Gairės: orai, pavasaris, šaltis
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

v

o kur dingo kovai pauščiau juk tokie srautai budavo prie kelio pavasario pranašai, mano prisiminime yra tokiu minčiu juk aš mokiausi šoferio Dosav žiemos metu nuo gruodžio iki pavasario gegužes pabaigos buvome kursantai iš vojenkomato siusti ir juk teko mokytis vairavimo išėini į trasa automobilis polutarka ,arba zoze 150, kalibro pilnas kuzovas kursantu o šalčio buvo kovo mėn 25laipsniai 1958m, sniego iki ausu privaryta bet kovu paukščiu buvo daug, juk iš elivatoriaus grudus veždavo į slabotkes kepykla pilnas zoses ten maldavo ir kepė duona o paukščiu pilnas kuzovas lesa grudus stengiasi ir kokiu tik tebuvo ir varnenu ir strazdu kovu karveliu žvirbliu kolonijos puole mašinas jeigu brezentu nedengtos taip paukščiai turėdavo darbo,juodaj žmones paukščius gailėjo ir grudus kas diena veža o tie pesa ir tvarka buvo ir duona valgėm nieko neatsityko, o taip dabar žiūrėk jau paukščiu gripas puola taip kiauliu šernai užkrata paleido, melas melas

SUSIJUSIOS NAUJIENOS