Prezidentė: naujas tyrimas – oligarchų kerštas | KaunoDiena.lt

PREZIDENTĖ: NAUJAS TYRIMAS – OLIGARCHŲ KERŠTAS

  • 30

Prezidentė Dalia Grybauskaitė sako, kad inicijuojamas naujas parlamentinis tyrimas dėl verslo poveikio politikai yra šiuo metu teisiamų oligarchų kerštas.

Taip ji komentavo „valstiečių“ lyderio Ramūno Karbauskio ketvirtadienį įregistruotą iniciatyvą.

„Vertinu kaip oligarchų kerštą, nes būtent šie oligarchai yra dabar teisminiame procese, ir tai yra irgi natūralu, taip ir turėjo turbūt būti, kad bus kuriamos įvairios kompromitacinės situacijos. Iš to, kokie ten būtų mano ar ne mano laiškai, matosi, kad niekada su niekuo neturėjau jokių sandėrių, visada kovojau už valstybę, už pareigūnų paskyrimus skaidriai“, – LRT televizijos naujienų tarnybai sakė šalies vadovė.

Niekada su niekuo neturėjau jokių sandėrių, visada kovojau už valstybę, už pareigūnų paskyrimus skaidriai.

R. Karbauskis ketvirtadienį įregistravo Seimo nutarimo projektą atlikti naują parlamentinį tyrimą dėl neteisėtos įtakos politiniams procesams dviejų buvusių vyriausybių valdymo laikotarpiu.

R. Karbauskis siūlo tirti 2008–2016 metų laikotarpį. Tyrimą siūloma vykdyti iki 2019 metų gegužės.

Projekte konkretūs fiziniai ir juridiniai asmenys nėra minimi. R. Karbauskis žurnalistams ketvirtadienį teigė, kad konkrečius tyrimo objektus pasirinks pati tyrimo komisija.

„Valstiečiai“ anksčiau yra minėję norintys tirti prezidentės D. Grybauskaitės susirašinėjimą su tuometiniu Liberalų vadovu, šiuo metu politinės korupcijos byloje įtariamu Eligijumi Masiuliu. Ketvirtadienį klausiamas apie tai R. Karbauskis tvirtino, kad sudaryta tyrimo komisija spręs, ar šis klausimas domina juos, ar ne.

GALERIJA

  • Ramūnas Karbauskis
Rašyti komentarą
Komentarai (30)

cirko

,,ponia kam pasakas kuri dėl nauju tyrimu oligarchu kerštas ,jau geriau sakyti išmok kad per tavo kodėncijos metus pati draugyste varei juodai visas pulsas prezidentės tarnavo ,ir juk masiulis kurlianskis juk laiškus rašė tau o tu atsakydavai, ir mokinai pona masiuli, ką turės nuveikti, visas tavo blogo darbo organizavimas ir liko iki šių dienų ,neišaiškintas kuo tyli tikri specai kur ju darbas imti ir aiškinti, o netempti laiko, juk liaudis žino ir mato tavo bloga darbą daryta , bastą , geriau sakyk kaip ,,Snoro;;išsidalinai, su kuperis ir kompanija ,juk kokia afera prastumei, va juodo katino darbas atliktas ,

to anonimas

jau geriau simtus kartu geriau jankiai negu tie tavo ruskiaip pra.si.be.zd.eja su putleriu!

Anonimas

NE.PISK tautai proto, komunistine KUR.VA. Matai, ,,oligarchu kerstas,,. Tai tu draugeliu su kuriais 8 metus vas-vas trynet. ir milijardus kartu vagiat is Lietuvos zmoniu. Washingtono demokratu OBKOMO, Briuselio ir bankininku Rotshildu ikista Lietuvai kad ja sunaikinti. Dink is Lietuvos ISGAMA.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS