A. Salamakinas: man R. Karbauskis – ne autoritetas | KaunoDiena.lt

A. SALAMAKINAS: MAN R. KARBAUSKIS – NE AUTORITETAS

Internetas ošia nuo vaizdų, kuriuose matyti, kaip Seimo narys Algimantas Salamakinas darbo metu kavinėje gurkšnoja alų. Pats parlamentaras sakė nematantis nieko blogo, kad vietoje kompoto užsisakė gėrimų su laipsniais.

Socialiniame tinkle „Facebook“ teigiama, kad nuotraukos darytos trečiadienį apie 14–15.15 val. Fotografijose aiškiai matyti smagiai nusiteikęs seimūnas su taure rankose.

„Paskambinau į Seimą ir pasiteiravau, kur šis ponas šiuo metu. Man atsakė, kad šiandien svarstomi labai svarbūs klausimai ir Seimo narys negali kalbėti, nes posėdžiauja. Tą patį patvirtino ir jo asmeninė sekretorė. Manau taip ir priimama daugelis sprendimų. Gražu ir miela žiūrėti, kai atlyginimus mokame mes, o jie taip dirba“, – stebėjosi žmonės.

Pats A. Salamakinas neneigė fakto, jog darbo metu buvo ne Seime, o pietavo.

„Reikia žinoti Seimo nario darbo specifiką. Trečiadienį nėra plenarinių posėdžių, yra komitetai, kurie užsitęsia ir per pietų pertrauką. Kai darbotvarkė tuščia ir viskas padaryta, tada jau tavo asmeninis reikalas, ką veikti. Jei nespėjai, gali papietauti“, – kalbėjo pašnekovas.

Parlamentaras teigė nežadantis žaisti pagal Ramūno Karbauskio „durnystes“.

„Esu buvęs Europos parlamente, ten per pietų pertraukas gali gerti vyną, alų ir ką tik nori. Jeigu mes jau tapome Talibano valstybe, tada uždrauskime viską. Seimo narys – toks pat pilietis, kaip ir kitas eilinis žmogus. Man R. Karbauskis – ne autoritetas ir aš pagal jo „durnystes“ nešoksiu“, – žodžių į vatą nevyniojo seimūnas.

Jo žodžiais tariant, žmonės darosi fanatiški, jei pamatę Seimo narį su bokalu ima jį fotografuoti.

„Prie ruso žmogus gyveno laisviau negu dabar“, – nukirto A. Salamakinas.

Rašyti komentarą
Komentarai (62)

Kėdainietis

Nesikabinkit prie mūsų tekintojo-amžino seimo nario.

Tautai reikia atsibusti

Jis pats didziausias autoritetas seime,labiausiai issimokslines atejo i seimą -mat baige 7 klases.Sėdi ten ir neraudonuoja is gėdos ,kad tik sėdėti ir tesugeba.Kiek ten tu sėdinciu yra,ju pilnai uztektu tik puses.Dar vienas toks pats ateis ir is Kauno,ji nugyvenes per daugeli metu iki griuvėsiu ateis tenseime vadovauti Lietuvai.Kada pagaliau atsibusime ir tokius veikejus paliksime uz borto rinkimu metu.Ką issirenkame ta ir turime,o paskui pykstame ,kad blogi istatymai,blogai gyvename,tauta bėga is Lietuvos.

nepalanki S.

Tai kad Salamakinas daug kam ne autoritetas. Kuo pats kvepia tuo ir kita tepa,yra tokia siuo atveju lietuvuska patarle.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS