Su mafija susiję asmenys į Lietuvą gali patekti netrukdomi | KaunoDiena.lt

SU MAFIJA SUSIJĘ ASMENYS Į LIETUVĄ GALI PATEKTI NETRUKDOMI

  • 9

Su mafija susiję ir Vakaruose nepageidaujami asmenys į Lietuvą gali patekti netrukdomi, praneša LNK žinių tarnyba.

Parlamentarai Ingrida Šimonytė, Audronius Ažubalis ir Laurynas Kasčiūnas, remdamiesi amerikiečių saugumo informacija, ragina į Lietuvą neįleisti atlikėjo Grigorijaus Lepservidzės - Lepso.

Dėl to kreiptasi į užsienio ir vidaus reikalų ministrus. Pasak Jungtinių Valstijų šaltinių, Lepsas Rusijos kriminaliniame pasaulyje atliko kurjerio funkciją - perduodavo pinigus įvairiems asmenims nuo nusikalstamos grupuotės „Broliškasis ratas“ lyderių.

Lepsui draudžiama atvykti ne tik į Valstijas, bet ir Didžiąją Britaniją, Izraelį. Amerikiečiai yra įšaldę atlikėjo turtą. Seimo nariai nori, kad ne tik tokie kaip Lepsas, bet ir kiti atlikėjai siejami su nusikaltėliais, viešai išsakę paramą agresyviai Rusijos užsienio politikai, negalėtų atvyktį į Lietuvą.

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Visiems - ,,prieš".

Tai super talentas. Nenorit klausytis jo nuostabiai atliekamų ,, U berioz i sosen", ,,Vadapad", ,,Na Zarie" - derinkit repertuarą iš anksto lietuviškom dainom. Išgirsit neįtikėtinų lietuviškos dainos versijų. Mes tampam vis labiau panašūs į tuos rusus, kurie tiek metų laikė ir juos ir mus už ,,geležinės užuolaidos". Todėl, kad puvinys vis dar eina, nuo tautai kraują nuodijančio muzikanto.

Sanitaras

Kas parodys , kur tas psichinis ligonis Zelemunčikas gyvena. Palata paruošta

VA ir vel konservai

Visai kaip bolshevikai 1918 , muzikantai priesai , sportas tapo politika , ir viso visur tik samokslas ir priesai Nors nera ko stebetis partijai vadovauja marksizmo destytojas , ir taip ten kas antras buves komuniaga
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS