V. Landsbergis džiaugiasi: šeimą papildė septintoji proanūkė | KaunoDiena.lt

V. LANDSBERGIS DŽIAUGIASI: ŠEIMĄ PAPILDĖ SEPTINTOJI PROANŪKĖ

  • 25

Profesorius Vytautas Landsbergis penktadienį savo feisbuko paskyroje pasidžiaugė malonia naujiena – šeimą papildė jau septintoji proanūkė.

V. Landsbergis parašė tokius žodžius: "Sveikiname prezidentą Valdą Adamkų ir ryžtamės pasigirti: kaip tik šiandien, jo gimimo dieną, atėjo į pasaulį dar viena mūsų, Gražinos ir mano, proanūkė, kol kas septintoji. Gyvenkime ir džiaukimės".

Profesoriaus gerbėjai jo paskyroje pradėjo sveikinti su proanūkės gimimu.

Rašyti komentarą
Komentarai (25)

Ramunė

Vis tik, paskaičius dalį vadinamų "komentarų", negali atsistebėt, kokie kai kurie žmogėnai tikri išgamos. Aš tiesiog tik galiu palinkėti jiems , kad jie niekada nesusilauktų vaikų, anūkų ir proanukių, o jei jau jų turi, tai vargšai tie vaikai, nešiojantis runkelių antspaudą (geriausiu atveju). O gerb. prof. Vytautaui Landsbergiui, atvedusiam mūsų valstybę į Nepriklausomybę, linkiu daug laimės ir pasididžiavimo, sulaukus proanūkės. Tegu užauga ji Tėvynės patriote, kaip ir visa Jūsų šeima. Visiems sveikatos ir ilgų metų linkiu nuoširdžiausiai.

Alina

Nuoširdžiausi sveikinimai. Sveikatos visiems.... Noriu įterpti ypač mažajai ir " proseliui". Paaiškinu: taip pirmoji provaikaitė vadina savo mylimą prosenelį.

...

Brrr kiek provaikių... kokios nusimato pjautynės kai reiks iš broilerio 'partiją' perimt.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS