V. Landsbergiui įteikta „Lietuvos diplomatijos žvaigždė“ | KaunoDiena.lt

V. LANDSBERGIUI ĮTEIKTA „LIETUVOS DIPLOMATIJOS ŽVAIGŽDĖ“

  • 43

Lietuvos užsienio reikalų ministras Linas Linkevičius Aukščiausiosios Tarybos – Atkuriamojo Seimo pirmininkui Vytautui Landsbergiui ketvirtadienį įteikė ministerijos (URM) garbės ženklą "Lietuvos diplomatijos žvaigždė“.

Aukščiausias URM apdovanojimas V. Landsbergiui skirtas už jo išskirtinius nuopelnus įtvirtinant Lietuvos valstybingumą ir tarptautinį pripažinimą, pranešė URM.

,,Profesoriaus V. Landsbergio politinė lyderystė, išmintis ir išskirtiniai diplomatiniai gebėjimai padėjo atkurtai Lietuvos valstybei surasti kelią į tarptautinę bendruomenę“, - išplatintame pranešime sako L. Linkevičius.

Šis URM garbės ženklas teikiamas nuo 2010 metų. Šiuo ženklu yra apdovanojami Lietuvos ir užsienio valstybių piliečiai bei organizacijos už ypatingus nuopelnus garsinant Lietuvos vardą, puoselėjant ir plėtojant tarpvalstybinius santykius.

GALERIJA

  • V. Landsbergiui įteikta „Lietuvos diplomatijos žvaigždė“
  • V. Landsbergiui įteikta „Lietuvos diplomatijos žvaigždė“
URM nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (43)

ALGIS

LABAI GRAŽU - LIETUVOS TSR KOMJAUNIMO PIRMASIS SEKRETORIUS ĮTEKIA GARBES ŽENKLA NUSIPELNIUSIAM TIAI SANTVARKAI ŽMOGUI,.

ALGIS

Mokslinį komunizmą destyti buvo priimami KGB patikrinti ,patikim tai santvarkai žmonės ir tata lai nevaidina patrioto ,.galejai išvažiuoti tik į soc. šalis , o tata važinejo kur tik norėjo-klausimas už kokius nuopelnus KGB suteikdavo tokią galimybę .

ar nepabodo

bučiuoti ponui užpakalį ? Gal dar ir išlaižys ?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS