A. Valinskas apie V. Putino susikonstruotą biografiją: jis gali perrašyti ir kitų tautų istorijas | KaunoDiena.lt

A. VALINSKAS APIE V. PUTINO SUSIKONSTRUOTĄ BIOGRAFIJĄ: JIS GALI PERRAŠYTI IR KITŲ TAUTŲ ISTORIJAS

  • 23

Remiantis lenkų žurnalistės, Nobelio premijos kandidatės Krystynos Redlich tyrimu, Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas savo biografiją susikonstravo ir perrašė pats. Anot jos, vaikystėje mamos atiduotas, skriaustas ir labai skurdžiai augęs Vovka užaugo antžmogiu be empatijos. Kaip užauga monstrai ir kodėl V. Putinas galėtų suklastoti visą savo istoriją, svarstė laidų vedėjas ir prodiuseris Arūnas Valinskas.

Žurnalistės K. Redlich duomenys yra grįsti liudininkų parodymais ir surinktais dokumentais. Paklaustas, kodėl Rusijos diktatorius galėtų slėpti savo tikrąją kilmę, A. Valinskas sakė, kad taip tiesiog naudingiau.

„Toks pasakojimo naratyvas tiesiog naudingesnis, o ne tai, kad jis buvo probleminėje šeimoje, ne tai, kad buvo nesantuokinis kažkieno vaikas. Tu turi galimybę susikurti, tai ir susikuri savo gyvenimo romaną, kad jis būtų geresnis“, – sakė A. Valinskas.

Svečiui antrino ir Seimo narys Paulius Saudargas. Anot jo, V. Putinas melu kompensuoja savo kompleksus.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše: 

„Jis tai bando kompensuoti įvairiais būdais, savo agresiją skleisdamas pasauliui, kaip mes dabar matome“, – sakė P. Saudargas.

A. Valinsko nuomone, sukaupęs didžiulę galią diktatorius gali perrašyti ne tik savo, bet ir kitų tautų istorijas. Jo nuomone, viskas ir prasidėjo nuo perrašytos vaikystės.

„Šis dalykas, matyt, jį pastūmėjo – jei tai pavyko, tai aš viską galiu“, – kalbėjo A. Valinskas.

V. Putino metamorfozės ir kaip gimsta antžmogiai – laidoje „KK2 penktadienis“ per LNK.LT ir LNK eteryje.

Rašyti komentarą
Komentarai (23)

Valinskai,

būdamas putėno vietoje ir turėdamas tokią valdžią,klausimas ar nepermyžtumei to monstro piktadarybių.Ale net tampaisi it mėšlungio riečiamas ir vos ne putos drimba iš nasrų bevarant ant vovkos žiauriojo...

Įdomu

Klounas ne tik praplikęs, bet ir kakta padidėjusi ar čia per nesąmonės tauzijimus, ar foto šopas? Šlykštus belūpis tipas!

Čja korova myčiala...

Mes ir be vertėjų ar valinsko paaiškinimų žinome kas do fruktas tas Putinas.O svarbiausia,pats tiek prisišikęs,apie kito empatijas ir benkarto dalią aiškina.Na Saudargas toje komedijoje tai kaip tas šakalas prie šacho valinsko kojų,o ,,Veidotyrininkas''išvis pieška su savo svaičiojimų,,teorija'' .Pamiršo plikas akiniuotis,kai jis,vos tapęs seimo pirmininku ir tuoj pat pasivadinęs berods antruoju asmeniu valstybėje,pirmu savo veiiksmu uždraudė žurnalistams filmuoti ir daryt reportažus iš seimo?Užmiršo kaip Kauno bandiūgoms koncertavo ,o už įkyrumą prie bobų dar ir į snukį gavo? Ir kur dar savo tautiečių lenkų,kasdien po vieną šaudyt siūlymas?Ką jau kalbėt apie paties aroganciją ir meistrystę kurt intrigas...Sumautas unabomberis berijos morda.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS