Į Kaune steigiamą Šeimos tarybą nori patekti 20 organizacijų | KaunoDiena.lt

Į KAUNE STEIGIAMĄ ŠEIMOS TARYBĄ NORI PATEKTI 20 ORGANIZACIJŲ

Kaune ketinamoje steigti Šeimos taryboje nori dirbti 20 nevyriausybinių organizacijų - tiek jų pateikė savo siūlymus dėl atstovų.

„Vyko karštos diskusijos, nes iš pradžių buvo nuspręsta, kad užteks ir 15 žmonių, tačiau dabar sutarta, kad turėtų būti iš 18 žmonių - šeši iš savivaldybės ir 12 iš nevyriausybinių organizacijų, taip pat vienas asmuo kaip sekretorius“, - sakė Kauno miesto savivaldybės Socialinių paslaugų skyriaus vyresnioji specialistė Jovita Mikalonienė.

Jos teigimu, dabar nevyriausybinės organizacijos turės susitarti dėl kriterijų, pagal kuriuos bus atrenkami Šeimos tarybos nariai, artimiausias susitikimas planuojamas ketvirtadienį.

J.Mikalonienės nuomone, jei darbas vyks sklandžiai, Šeimos taryba Kaune galėtų pradėti veikti jau po kelių mėnesių.

Šeimos taryba bus patariamojo pobūdžio, jos funkcija - teikti pasiūlymus miesto tarybai ir atsakingoms institucijoms siekiant mieste gerinti aplinką šeimoms.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Pritarianti

Manau, kad labai gerai, jog yra nors viena taryba, kuriai rūpi visos šeimos reikalai. Kitos rūpinasi arba tik jaunais, arba tik senais, arba tik...Posėdžiai vieši, Savivaldybės tarybos nariai dalyvauja-galima ateiti ir kelti problemas, siūlyti sprendimus. Nesukurs Šeimos taryba rojaus žemėje, nei Kaune, bet pajudinti klausimus, susijusius su šeimų padėtimi Kaune, gali. Tai ir sėkmės šiai šeimos taybai.

tata

gerinti aplinka seimoms, tai reiskia visu pirma kad tos seimos normaliai uzdirbtu pinigu, kad galetu pasigerinti savo aplinka

dana

Ne organizacijos turi būti priimtos į šeimos tarybą ,o pavieniai asmenys.Organizacijos ,tai tas pats kaip partijos,vėl bus susitariama tarpusavyje ir visuomenės nuomonė , tikslai, bus neigyvendinami.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS