Įkaušę vyrai į paplūdimį atsivežė kūdikį | KaunoDiena.lt

ĮKAUŠĘ VYRAI Į PAPLŪDIMĮ ATSIVEŽĖ KŪDIKĮ

Paplūdimyje saugumą užtikrinantiems gelbėtojams teko raminti įsiaudrinusią girtų vyrų kompaniją. Kartu su jais buvo ir kūdikis bei ketverių metų mergaitė.

Pirmosios Melnragės paplūdimyje incidentas kilo trečiadienį apie 14 val.

Klaipėdos skęstančiųjų gelbėjimo tarnybos vyriausiasis specialistas Aleksandras Siakki pasakojo, kad pliaže girtavo penkių vyrų kompanija. Jie buvo iškaušę tiek, kad vos pastovėjo ant kojų.

Gelbėtojai neblaivių lankytojų paprašė palikti paplūdimį. Šie prašymų nepaisė.

Pasak A.Siakki, į paplūdimį buvo iškviesta policija. Pareigūnai išvežė neramumus kėlusius neblaivius vyrus.

Girti vyrai į pliažą buvo atsivedę ir mažamečius vaikus – aštuonių mėnesių kūdikį, kuris buvo vežimėlyje, ir ketverių metų mergaitę.

„Baisu buvo žiūrėti, kaip jie tampė vežimėlį su vaiku per smėlį“, – pasakojo A.Siakki.

Paskutinėmis vasaros dienomis paplūdimyje žmonių nemažai. Poilsiautojai džiaugiasi paskutiniais vasaros spinduliais, maudynėmis. Jūros vanduo šiltas.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

stefa

tie vyrai visai prarado sveika prota geria sau su vaikais ir nieko negalvoja nera zodziu

Tėvas

net šiandien teisme įsitikinau,kad akcijos svarbiau,nei dukrytės ašaros,skausmas,vaikystės džiaugsmo atėmimas,išnešiojusios ją motinos rankomis ir psihologiniu spaudimu.Kaip motina su meilužiu pavartoją nemažai alkoholio(4 buteliai alaus ir litrinis butelis martinio) birželio 30 vakare parvairavo melsvo perlamutro automobilį MB-270 į Šilainius? Juk automobilyje važevo dešimtmetė dukrytė ir jos draugė...apie 23,30 val į butą užėją pareigūnai nieko blogo neįžvelgė.Taip rašo raporte....gyvename šalyje....

Nijolė

Vadinasi policija nieko nepadarė,kad mažametė mergaitė ir kūdikis būtų saugiai pristatyti į namus o tik nusivežė girtus vyrus.Baisu net darosi,kai skaitai tokį straipsnį.Kas svarbiau,ar girti vyrai ar maži vaikai.Štai kokia mūsų policija

SUSIJUSIOS NAUJIENOS