Vilniuje brangsta automobilių statymas požeminėse aikštelėse | KaunoDiena.lt

VILNIUJE BRANGSTA AUTOMOBILIŲ STATYMAS POŽEMINĖSE AIKŠTELĖSE

Vilniaus miesto savivaldybė informuoja, kad nuo kovo 1 d. automobilių statymas požeminėse Gedimino pr. 9A ir Tilto g. 14 aikštelėse kainuos 2,5 Lt/val. Ilgalaikė (mėnesio ir daugiau) automobilių statymo kaina nesikeis.

“Pastaraisiais mėnesiais šių aikštelių apkrovimas viršijo 80 procentų. Aplinkinėse centrinės dalies gatvėse yra nustatytas 3 Lt mokestis už valandą. Dėl to, net ir peržiūrėjus tarifą, statyti automobilius šiose požeminėse aikštelėse vis tiek bus pigiau nei kitur”, - sake SĮ “Susisiekimo paslaugos” direktorius Gintas Bliuvas.

Vilniaus miesto savivaldybės taryba, nustatydama minimalų 2 Lt dydžio įkainį požeminėse Gedimino pr. ir Tilto aikštelėse, taip pat numatė, kad šis įkainis bus didinamas, jeigu dieną bus užimta daugiau negu 80 % šiose aikštelėse esančių automobilių statymo vietų, rašoma savivaldybės pranešime.

Požeminėje automobilių stovėjimo aikštelėje Gedimino pr. 9A yra 262 stovėjimo vietos, daugiaaukštėje automobilių stovėjimo aikštelėje Tilto g. 14 yra 112 stovėjimo vietų.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS