Tostas už A. Verygą | KaunoDiena.lt

TOSTAS UŽ A. VERYGĄ

Naujųjų metų pirmosiomis dienomis vėl bus linksniuojamas pastarosiomis savaitėmis primirštas Minedo draugas iš Sveikatos apsaugos ministerijos vardu Aurelijus.

Jį užgožė rusiškos trašos, Ramūno Karbauskio veblenimai, nesugebant atsakyti į konkrečius klausimus. Įsivaizduokite, jeigu Ramūnas taip atsakinėtų trečioje mokyklos klasėje. Mokytojai teliktų pasakyti: "Sėskis du".

A.Verygą jau poryt priminsime ne tik užsukę į alkoholio parduotuves, o vėliau ir pas gydytojus, kur gali tekti atsakinėti į klausimus apie alkoholį: kiek, kada, o gal ir su kuo. Gydytojai pakraupę – tai tik tuščias laiko švaistymas. Tai patvirtina ir kitų Europos šalių patirtis. Bet mūsiškiui A.Verygai nė motais – toks įtarimas, kad jam patarinėja kažkokios dvasios.

Apie ministrą jau pirmosiomis dienomis turėtų garsiai priminti medikų bendruomenė, kuriai vis labiau senka kantrybė. Taip pasityčioti iš mažiausiai uždirbančių jaunųjų gydytojų rezidentų, reikia dar sugebėti. Bet A.Veryga su savais profesionalais tai sugeba. Jauniesiems gydytojams – špygą, o prokurorams gerokai didiname atlyginimus.

Apie policinę valstybę vis garsiau svajojantis premjeras iš kelių policijos vartosi patenkintas soste. Metų pabaigoje pakrito korta. Ir prokurorams pinigų atriekė, ir Vyriausybės kancleriu tapo patikrintas kadras iš milicijos-policijos. O kiek dar tokių patikimųjų prikišta valstybinėse įmonėse, tarp jų ir taip garsiai išvalytuose "Lietuvos geležinkeliuose". Tikrai gerbiu ir neturiu nieko prieš policijos pareigūnus. Ir tikiu, kad jie sėkmingai gali daryti karjerą įvairiose srityse.

Tik į akis krinta, kad Sauliaus Skvernelio draugeliai solidžius postus gauna ne dėl profesionalumo. Viską lemia pažintys. O ar buvo kitaip? Bernatonius, bradauskus, butkevičius pakeitė jaunesni, įžūlesni, bet bebrų principai, atrodo, tik dar labiau suvešės.

Rašyti komentarą
Komentarai (66)

čia dar vienas Haroldas?

dėl Minedo - sveikatos ministras, būdamas mediku - privalo priimti ne tik Minedą jeigu jis kreipiasi, bet ir Broilerį, va broileriui net ir teisingų vaistų nupirko kai tuo tarpu anas blaškėsi po vaistines gyvulių skysčio ieškodamas :DDD

VIDURINEKLASE

ACIU, kad pabrangino alho,cigaretes! . ....dabar PERKAM PIGESNI ALHOHOLI IR CIGARETES IVAIRIOSE evro VIETOSE,o uz sutaupytus pinigus perkam" auksini" sviesta ir kt. pieno produktus!!!pvz tik :musu seimai PER METUS REIK apie4-5 simtu litru ivairaus alkoh.=tai ,vot,kiek sutaupom== ant aukso vertes sviesto ir kt....o dar ir duonos.

ALGIS

Teisingai ponas Gentvilas kažkada pasakė , ''kad Verygos mastymas panašus į alkoholiko '',o ir pažiūrėjus i jo foto - nepanašus į sveikuolį
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS