Atstokite nuo B .Bradausko | KaunoDiena.lt

ATSTOKITE NUO B .BRADAUSKO

Visiems staiga užkliuvo socialdemokratas B.Bradauskas. Sunku suprasti, ką jis jau čia tokio blogo padarė. Žmogus paprašė nerodyti kažkokio filmo į renginį atėjusiems svečiams, tačiau opozicijos veikėjai iš to išpūtė tokį burbulą, jog atrodo, kad Lietuvoje nebėra nei korupcijos, nei pinigai nedingsta, nei Seimo nariai nebeleidžia valdiškų pinigų vėjais, nei valstybė nebepraskolinta.

Atstokite jūs nuo to B. Bradausko. Nieko blogo jis nepadarė.

Tačiau pas mus yra daugybė neaiškių veikėjų, kurie žūtbūt nori, kad Lietuvai būtų kuo blogiau ir politiškai, ir ekonomiškai, todėl mus norima mirtinai supjudyti su rusais. Ir tenka pripažinti, kad tiems veikėjams labai sekasi.

Apie tai byloja ir tarsi iš niekur atsiradęs vadinamasis pieno karas. Jo tikrai nebūtų buvę, jei mūsų valdžia su Rusija būtų kalbėjusi ne kaip su prieše. Reikia kalbėtis, bendrauti, būti gudriems, tačiau mes elgiamės kaip paskutiniai kvailiai.

Kalbėdami ultimatumais nieko nepasieksime. Tik sulauksime kitų "karų" – mėsos, majonezo, miltų ar dar kokio nors. Ir greitai susipyksime su visu pasauliu. Kinija jau su mumis taip pat nebenori bendrauti.

Kas mums darosi, iš kur atsirado tas kvailas lietuviškas pasipūtimas, galų gale atsisukantis prieš mus pačius? Laikas susimąstyti ir būti gudresniems. Kai tapsime gudrūs, tada patys suvoksime, kur, kam ir kokį filmą reikia parodyti.
 

Rašyti komentarą
Komentarai (21)

kažkoks

užsakytas straipsnis. Jei tam autoriui uždraustas filmas buvo "kažkoks", tai ir man tas autorius su visu baltarusiško dvoko bradausku yra tik kažkokie tikrai Lietuvai nereikalingi išsišokėliai. Ir dar drįsta mokyti, kaip turime elgtis su chamine rusija, su jos pasipūtusiais vadovais ir grasinančiu jos tonu. Tik nereikia mūsų gąsdinti, varyk į rusiją ir laižyk jos padus, autoriau, bradausko draugeli. Teisingai visuomenė sureagavo, ir dar per mažai tokiam komuniagai atseikėta, jam, girdi, per mažai Brazausko indėlio buvo filme, o kur buvo tas Brazauskas, kai vyko Baltijos kelias, kai tankai važinėjo po Lietuvą? Ir nereikia bradauskui vaidinti patrioto, kad su šautuvu jis stovėjo (kieno valią jis vykdė, kas patvirtins?). Visi stovėjo, visa tauta, ir nė vienas TV ekrane savęs taip neaukštino ir nepasirodė super patriotas esąs. Manau, kad Brazausko indėlis Lietuvos nepriklausomybei atgauti buvo minimalus.

gerardas

ką čia šūda malate,

mrr

is savo lesu uzsakyciau sastata vagonu ir ispirdolinciau bent iki baltarusijos tuos kuriems "prie ruso" buvo geriau. nes kai matau truksta valios patiems isvaziuoti i ta "roju"
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS