Ar A. Tapinas atsiprašys V. Titovo? | KaunoDiena.lt

AR A. TAPINAS ATSIPRAŠYS V. TITOVO?

Žurnalistu save įvardinančio A.Tapino premjerui duotas terminas baigiasi. Jėzau, Jėzau, liko keturios dienos, ir S.Skvernelis turės atsiprašinėti "Laisvės TV" (per kokį kanalą ją rodo?) moderatoriaus, įsižeidusio dėl to, kad jį pavadino politiku. Lyg S.Skvernelis būtų pasakęs ką nors, ko visi ir taip nežinojo.

Grūmojama net Baudžiamojo kodekso 154 straipsniu, kuris siūlo dvejus metus už šmeižtą. Atrodytų, kad premjeras poną A.Tapiną išvadino ne politiku, o pederastu.

Jei A.Tapinas būtų nuoseklus, pirmiausia turėtų reikalauti atsiprašymo iš konservatorių postpatriarcho A.Kubiliaus, kuris jį viešai pavadino "laikinai einančiu genijaus pareigas". Ši utriruojanti ironija tikrai yra labiau įžeidžianti nei žodis "politikas". Galima net pagalvoti, kad A.Tapinas nėra nuolatinis genijus.

Tik kaip čia tada tie prodiusuojamos partijos reikalai ir jos kandidatai, be VRK žinios pozicionuojami renginiuose? Pavyzdžiui, "Švyturio" arenoje?

Jei kalba pasisuko apie nuoseklumą, atsiprašymus ir Klaipėdą, kyla klausimas, kodėl pats A.Tapinas viešai raštu neatsiprašo kontroversiško politiko V.Titovo, kurį liepos 20 d. išvadino "kacapu"? Ką darytų ponas, jei tas pats V.Titovas kreiptųsi į Generalinę prokuratūrą, kaip kad A.Tapinas žada S.Skverneliui?

Pažvelkime į teismų praktiką. 2009 m. balandžio 21-ąją Anykščių teismas nuteisė kaltinamąjį V.V. 5 tūkst. litų bauda už tai, jog šis azerbaidžanietį M.M. pro mašinos langą pavadino "čiurka". Kad buvo įvykdytas nusikaltimas, tų pačių metų birželio 29 d. nutartimi pripažino ir aukštesnės instancijos teismas.

Klausimas: tai kas čia pažeidė įstatymus, Konstituciją ir kas čia ko turėtų atsiprašinėti, taupyti pinigus ir prisipirkti džiūvėsių?

Patarimas: jei kyla noras būti žurnalistu, nebūtina jaustis mesiju, tiesiog pirmiausia derėtų pasimokyti nešališkumo. Kartais jo galima išmokti ir iš savo žmonos. Tereikia tik įsijungti kitą kanalą.

Rašyti komentarą
Komentarai (48)

to Kaip čia taip

Iš tikrųjų - kokio velnio tie konservatoriai daro teatrą?Taigi jie seniai patapo ciniškais veidmainiais neoliberalais, tarnaujančiais tam pačiam KGB kremliaus rusui ant kurio nuprakaitavę loja.mano kad nieks nieko nesupranta.Gražiausiai sutaria su buvusiais komsorgais, partorgais ir nusipelniusiais komuniagom kurie jau 30 metų sėkmingai bujoja aukščiausios valdžios viršūnėse.Iš jų niekap neiškrapštysi..:D).Tai čia, išgirdę žodį ,,Titovas", akimirksniu komentuojančiam priklijuoja kremliaus agento etiketę ir reikalauja jam baisios bausmės. O kai pati prezidentė yra NKVD stribo palikuonė, /ir galimai vykdo zadanijas/o jų tvarto Mesijas - buves stambus okupantų užverbuotas ,,stukačius", tai čia nieko tokio?GERIAU BERETĖS NEAPSIMETINĖKITE.

> O kaip

Gaila tavęs, vaiki. Tu net nepastebėjai kaip tau vietoj galvos kopūstas atsirado.

O kaip

su karo kurstymu Lietuvoj?Kas kursto karą kurstydami isteriją,kuria vėl gi yra suinteresuota Rusija?Juk kursto šitie visi neva "patriotai",valdantys savo žiniasklaidos kanalus ir vis rėkiantys,kad "mus puola",grėsmės, gelbėkimės ir panašiai.Šitie patogūs idiotai ir nuolankiausia tarnauja Maskvai,vykdydami jos užduotis Lietuvoje.Kam rengiami mitingai,kam kiršinami žmonės kai kuriem veikėjam neva demonstruojant savo "pilietinę poziciją"?Tam kad kelti neramumus Lietuvoj,kad paskui Maskva galėtų sakyt:kad va,lietuviai nepatenkinti savo valdžia,reikia jiems padėt.Juk tam ir tarnauja tie visi apsimetėliai "patriotai" mitinguotojai,kurie raudoną armiją vėl pasitiktų su gvazdikais,kaip buvo 1940ais.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS