Carui parodys špygą? | KaunoDiena.lt

CARUI PARODYS ŠPYGĄ?

Žvaigždės (tos visatoje) turėtų nebespėti paskui pastarųjų dienų astrologines prognozes ir realius įvykius Lietuvoje bei pasaulyje.

Štai į nebūtį, bet ne į užmarštį, pas savo žvaigždes iškeliavo iškiliausias juodosios bedugnės tyrinėtojas fizikas S.Hawkingas.

O Rusija iki nustatyto termino taip ir nepasiaiškino britams dėl "Naujoko" ("Novičiok"), tokio cheminio ginklo, kuriuo bandyta nunuodyti buvusį Rusijos dvigubą šnipą ir jo dukterį. Jungtinės Karalystės ultimatumą ji ignoravo. Bet kas gi mums iš to?

Na, tiesiogiai tarsi ir nieko. Tačiau britai įniršę ir veikiausiai duos atkirtį, kaip jie patys moka – subtiliai. Politologai mano, jog Jos Didenybės Karalienės pasiuntiniai gali būti atšaukti iš Rusijos (taip ir įvyko) Jungtinės Karalystės bankuose gali būti užšaldytos rusų sąskaitos ir, tai baisiausia, britai gali ignoruoti pasaulio futbolo čempionatą pačioje Rusijoje.

Čia – liūdniausia dalis. Vadinasi, gali būti, kad taip laukiamas Anglijos rinktinės supermačas Kaliningrade, galėjęs pritraukti tūkstančius futbolo aistruolių, neįvyks. Ką daryti tiems, kurie jau turi bilietus į šias taip laukiamas varžybas?

Tai juk ne tas pats, kaip protestuoti prie Seimo dėl prasto išrinktųjų darbo, kai pagrindinė vakarėlio žvaigždė dar išvakarėse atsistatydino savo noru. Tai net ne išankstinių parlamento rinkimų nuojautos.

Nors, kad ir kaip būtų keista, ant plauko pakibusį britų dalyvavimą pasaulio futbolo fiestoje ir M.Bastį sieja bendras vardiklis. Ir tai, kaip visada, rusai.

Juk ne keršto ištroškę konservatoriai su liberalais, o Konstitucinis Teismas seimūną pripažino sulaužius priesaiką ir šiurkščiai pažeidus Konstituciją, kai nuslėpė savo ryšius su buvusiu kagėbistu.

Tačiau apmaudžiausia, kad dėl pastarųjų dienų juodosios bedugnės suaktyvėjimo labiausiai gali nukentėti futbolo mėgėjai, nes visai tikėtina, jog karalystės lordai, kaip toje pasakoje, ims ir parodys carui špygą.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

šiaip

FIFOS vadovai sakė,kad sportininkai dalyvaus čempionate,o valdžia gali sėdėti ir namuose,futbolo nežaidžia

cha

Durniai tie britai. Net kalbėti nešvepluodami tie ryži išsigimėliai nebemoka...

Kam

toks Konstitucinis teismas reikalingas, kad aš, net dvasių nevarinėjęs, galiu iš karto pasakyti jo verdiktą. Yra turtingos šalys, kurios net konstitucijos neturi ir niekam tas netrukdo. Už tą teisinę abrakadabrą dar turi nuskurdinti žmonės krūvą pinigų sumokėti.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS