Juodo vandens srovė | KaunoDiena.lt

JUODO VANDENS SROVĖ

Ministras pirmininkas nemato galimybių toliau tęsti savo darbo ir atsistatydina, kartu atsistatydina ir visa Vyriausybė. Už susidariusios situacijos pasekmes atsakomybė tenka politikams, nesuvokusiems stabilumo svarbos valstybėje. Taip teigiama Vyriausybės priimtame pareiškime.

Kai kurie jau turbūt apsidžiaugėte? Deja, ši oracija – iš gilios senovės, ji paskelbta prieš tuziną metų, kai 2006-ųjų gegužės 31-ąją į stalą kumščiu trenkė XIII LR vyriausybės premjeras Algirdas Mykolas, supykęs, kad "opozicija neleidžia dirbti".

Kažkur girdėta? Mums irgi. Dabartiniai "valstiečiai" juk nuolat burnoja, kad jiems kažin kas "neleidžia dirbti", bet jie kantrūs, tarsi tie mužikai svieto lygintojo, plėšiko T.Blindos laikais.

Todėl šiandieninė XVII vyriausybė žodžiais apie savo pasitraukimą iš valdžios nesisvaidys, bent jau viešai, nes puikiai numano, jog pasilikti jų niekas per ilgai neįkalbinės, o atšaukti tokias deklaracijas, praėjus vaikiškam įniršiui, neoru net ir "valstiečiams".

Vienas toks desperatiškas kilnios veido išraiškos išlaikymo bandymas – Seimo pirmininko V.Pranckiečio pripažinimas, jog "atsisakyti tirti situaciją žemės ūkyje buvo nesąžininga, bet taip nuspręsta daugumos balsais".

Taip apgailėtina ir liūdna dar nebuvo niekada. Sėdi dėl sėdėjimo, kam tai pabosta, prasiblaško komandiruotėse. Ir ką? Ir nieko, tikisi sėkmės kituose rinkimuose.

Taip norėtųsi kokio nors sukrėtimo ir gerų emocijų. Kad koks nors migrantas, kaip tas afrikietis Paryžiuje, išgelbėtų ties praraja pakibusį vaiką. Tada Prezidentė duotų jam medalį ir išimties tvarka suteiktų LR pilietybę.

Visi brauktų ašarą ir šnibždėtų, kad pasaulis nėra jau toks blogas. Apie tai plačiai skelbtų žiniasklaida ir net D.Šakalienė būtų laiminga dėl gerų ir blogų naujienų balasto viešumoje.

Bet Domeikavos daugiabučiuose iš čiaupų jau kurį laiką teka juodas vanduo. Kaip kokiame siaubo filme. Ir tai – dar ne prasčiausia šalies naujiena.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

tam "tam Hm"

Sekant beretinių logika, dėl juodo vandens kalta rusija :)

Hm

Sekant autorės logika tai dėl juodo vandens kalta irgi valstiečių partija, nors velniai žino prie kokios partijos jis toks pradėjo bėgti.

Onutė

Gerb.Asta, būtų labai malonu,kad jūs klaipėdiečiams parašytumete apie tai ne koks vanduo iš čiaupo bėga Domeikavos daugiabučiuose gyvenamuosiuose namuose,bet apie Klaipėdos daugiabučių namų administratorių nusikalstamą veiklą,pabandytumete žmonėms paaiškinti, kodėl sąskaitose už šildymą atsirado eilutė,,Šilumos kiekis su nepaskirstytu karštu vandeniu", kodėl už įsiskolinimus nemokiu gyventojų turi dengti sąžiningai mokantys žmonės.Daug yra įvairių bėdų ir klausimų.Sekmes Jums !
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS