Metas apsireikšti, premjere | KaunoDiena.lt

METAS APSIREIKŠTI, PREMJERE

Prezidento rinkimų šventės pajacai jau griebėsi triukų su degtukais ir jūrų kiaulytėmis (pasak J.Erlicko). Kai kurie pučia miglą, kai kurie pleškina iš konfeti haubicų, o kai kurie dar slapstosi už kampo, dairydamiesi į statistikos profanacijas ir užsakytus reitingus.

O štai R.Paksas iš anksto pareiškė, kad isteblišmentas jau dabar turi ruoštis tam, kad būsimi prezidento rinkimai bus pripažinti neteisėtais. "Kaip tai gali įvykti, atskleisiu šiek tiek vėliau", – intrigavo per Konstitucijos dieną.

Kokia velniava ką ištiks "truputį vėliau", neaišku, bet, suprantama, bus baisu. Galbūt jau pasitelkta ir tualetinio popierizmo magijos ekspertė, išbūrusi dvi prezidentines kadencijas? Apsivyniokime vėl smegenis, mielas pretendente!

Ta Sakartvelo moteriškė iš tiesų moka daryti įtaką. Teigiama, kad užpraėjusį dešimtmetį į jos būrimo saloną atvyko reketininkai mokesčio "už ramybę". Būsimų prezidento stebuklų fėja tiems balvonams pažadėjo, kad tas, kuris paims iš jos grynųjų, turės erekcijos sutrikimų. Reketininkai pas ją daugiau nebesirodė. Maža ką, taip sakant.

Todėl kuo jau kuo, o eksprezidentu juokauti nederėtų.

Kitas reikalas – S.Skvernelio humoristiniai įpročiai. Iš kur tas nomenklatūrinis pomėgis taip smagiai slapukauti? Antraktas užsitęsė. Kiek galima tūnoti už bilietų kasos, premjere? Laikas baigti slėpynes, išlįsti į atrakcionų areną ir vienąkart apreikšti tautai: "Eisiu, eisiu aš į tuos prezidentus, blia!" Negalėtų tada žymiausias šalies anūkas iš jūsų tyčiotis ir inkriminuoti melą bei dar velniai žino ką – totalinė nežinia būtų nusviesta į praeitį.

Juk visi seniai supranta, kad sprendimas priimtas, telieka žengti paskutinį žingsnį aukso puodo S.Daukanto aikštėje link. O tada jau ir A.Širinskienei, ir Agroramūnui būtų gerokai ramiau, nes Lietuvoje visada svarbiausias dalykas buvo ir bus stogas. Virš galvos, suprantama.

Rašyti komentarą
Komentarai (12)

to Mergaitę..

negerk daugiau ir nerūkyk kanapės - gliukai nesivaidens

> Mergaitę Mašą "tratina" Lokys vaikams matant

O, kas Širinskienę?

toki kap tomas

vykdo visuomenės protų apdirbima konslibiška kryptim ir iš paskutiniujų stengiasi bet kokia temą pasukti antikarabauskiška linkme. O Skvernas nuo pat pradžiu nesutaria su Karbauskiu...Manot nesuprantam, brudai?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS