Moterys, kam jums tie primatai? | KaunoDiena.lt

MOTERYS, KAM JUMS TIE PRIMATAI?

Kas darosi mūsų moterims, kad jos, nežinia kur numetusios savo kūdikius, skuba pas prašalaičius, kurie jas akimirksniu ir pražudo? Ir ne tik dėl įgimto kvailumo kilusiose avarijose, bet ir bambaliniuose bukapročių pobūviuose arba "artimos aplinkos" pogromuose.

Ar čia kaltas bravūriškas noras pasilinksminti, ar primato tėvo įdiegtas abejingumas pačiai sau, kaip nedominuojančiai lyčiai? O gal tai tiesiog primityvus etnografinis siekis bet kokia kaina ištekėti, gimdyti ir vargti?

Kažkada A.Ramanauskas-Greitai taikliai apibūdino Lietuvos vyrus kaimiečius, esą jiems aktualiausia – pavalgyti, išgerti ir susirasti bobą.

Kai tais pačiais kaimiečių veidais žėrinčioje aukštuomenėje regi barakudines "sėkmės" istorijas, pasibaigiančias namudiniu smurtu, susidaro įspūdis, kad daugeliui jaunų mūsų moterų svarbiausia yra susirasti draugą ir ištekėti. Dėl to jos gali būti nevalgiusios ir negėrusios, apsipjaustyti veidą, patirti pragaro kančias ar bet kokį kitą totalinį blogį. Vėjyje besidraikantis nuometas ir balta suknelė vis vien yra tas svajų centras, į kurį koncentruojama viso gyvenimo prasmė: "Karoče, ir aš nesu prastesnė!"

Štai ir teka jos už girtų pusgalvių, treninginių sadistų, kioskų plėšikų ir šiaip atsuktuvu subinę besikasančių dvasios ubagų. O paskui prasideda bendros būties "stebuklas": iš namų išneštos pagalvės, naktimis suėstas šaldytuvų turinys, kortų turnyrai garaže, bambaliniai konfliktai ir sušiktas gyvenimas, dėl kurio galima kaltinti visą pasaulį, bet tik ne pačią save.

Kiek dar reikės emancipacijos pamokų, feminizmo isterijų ir lakuotų karstų, kad pagaliau būtų suvokta, jog iš prigimties degradavę žemos genetikos primatai neverti nei draugystės, nei bendro gyvenimo, nei juo labiau santuokos ir vaikų?

Rašyti komentarą
Komentarai (18)

>Iš dideli..

Nesutinku.Girtuoklystė, narkomanija greičiau priemonės pasiekti jausmą.Laimės, linksmumo, nerūpestingumo ir išsivadavimo iš visų kasdieninių būties kankinimų.Kad ir laikinai.Tegul tik šiandien..Nes mūsų,didžiosios dalies Lietuvos piliečių gyvenimas labai sunkus.Valstybė diktuoja galybę įvairiausių civilinių draudimų,tykoja su antstoliais valandos kuomet tu neišgalėsi už kažką laiku susimokėti.Paskui atims ir dar pamokslą pasakys.Rūšiuodama kas tu-bambalinis ar pasiturinčių tėvų vaikas, galėsi skaitytis žmogumi ar toks pat ,,atbrosas" kaip ir tavo tėvai nes neturi daug pinigų ir negali jų uždirbti.Kuo džiaugtis?*/*Mergaitės, kad ir kaip būtų, auga svajodamos mylėti ir būti mylimos.Ciniška kasdienybė iš jų daro produktą, pagal savo taisykles..Reziume:Pociau, ką tu padarei kad pirmatų nebūtų?Kaip savo laikraščiu grynini visuomenės protą ir skatini kilnumą, žmoniškumą, sąžiningumą?Kodėl palaikai ir dirbi liberalų politikai?Taigi būtent ji subjaurojo mūsų LR visuomenės gyvenimus ir būtį?

iš dideli RAŠTO išėjau iš KRAŠTO /Erlickas/

pagrindinė vadinamų primatų atsiradimo priežastis---GIRTUOKLYSTĖ ir NARKOMANIJA,----------taigi visa tai priklauso nuo TĖVŲ GYVENIMO BŪDO---------nekalbėkime TUŠČIAI ir jeigu turime VALIOS atsisakykime /nors dalinai/ šių ĮPROČIŲ ir PAMATYSIME ,kad mūsų vaikai GIMS geresni už mus, ------------juk ŽINOME ,kaip mūsų neraštingi PROTĖVIAI užaugindavo SVEIKUS ir PROTINGUS vaikus,jie SUGEBĖJO suvokti, kad gyvena dėl vaikų==vaikams skyrė pačią geriausią"DIRVĄ" :--vystytis,augti ir tobulėti, --tai GALIME ir PRIVALOME padaryti ir mes.

Babos nuomone.

Mokyklose ,gimnazijose auginami tokie primatai.Juk dabar mokyklos kovoja uz krepseli,one uz zmogaus isugdyma.O tokie tevai kaip parode per TV .Ka gali duoti tokia seima vaikui.Uzaugs toks pat menkysta kaip ir tevai ir babuska.Manau mokyklos turi keistis.Keistis istatymai.Ne tik vaiku teises dominuoti,o pareigos pirmoj eilej buti.Geriem moksleiviam sunku tokioj aplinkoj kaip dabartineje mokykloje.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS