Nesibaigiantis miražas | KaunoDiena.lt

NESIBAIGIANTIS MIRAŽAS

Mirė Rokas Žilinskas. Seimo narys. Bendražygiai ir artimi bičiuliai gedi. Kita dauguma pritilo ir, tarsi nieko nebūtų nutikę, tęsia savo iškart po rinkimų pradėtą džihadą su visais ir su viskuo (kuo jie skiriasi nuo religinių fanatikų?).

Į pirmąjį planą vėl ištrauktas "strateginis klausimas" – kova su rūkymu balkonuose. Labai svarbus reikalas, beveik toks pat, kaip ir žolės pjovimas per patį snygį.

O amžinatilsį Roką Seime pakeis Andrius Navickas. Nors "valstiečiams" dėl to nei šilta, nei rūgštu. Jie regi savo pačių susikurtą fatamorganą ir jų niekas neperkalbės, juolab neprivers atsimerkti. Nei žemei gresianti asteroidų kruša, anei V.Putino proto nušvitimas, kad "Rusijos ir JAV karo niekas neišgyventų".

Buvo šaldyti embrionai, paskui seimūnų mažinimas, jau nekalbant apie didžiąją alkoholio kontrolės epopėją, dabar – pelenų kratymas ir dūmų pūtimas balkono kaimynams. Šitai "valstiečiams" šiandien kur kas svarbesnis klausimas kad ir už tą, kaip gyvensime be ES finansinės paramos po 2020-ųjų.

Kažin kaip? Juk verslas dar turi rezervų. Tuo šventai tiki koalicijos partneris socialdemokratas A.Sysas. Tik akivaizdu, kad jis menkai tenutuokia, kieno sąskaita tas rezervas gyvas. Gal įvardyti? Tiek to.

Vis tiek jie net teoriškai neprilygs bizono patelei, nuo visokių negandų ir užpuolikų iki mirties ginančiai savo vienintelį gyvenime jauniklį. Jiems tai gamtos neduota.

Jie gi turi savo susikurtą regėjimą, jie gyvena savo miražuose, nesuvokdami net elementarių dalykų, kad su rinkėjais, kurie yra jų tiesioginiai darbdaviai, reikia bent jau kalbėtis, kad ir per žiniasklaidą, o ne ignoruoti.

Štai pavyzdys, Vidurio Rytuose krizę lėmė "išdykaujantys" programišiai iš Rusijos, kai į Kataro nacionalinės naujienų agentūros sistemą įkėlė fiktyvią naujieną.

Maža smulkmena sukėlė bjaurias pasekmes. Atsakymas "valstiečiams", ką gali žiniasklaida.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Ajė

Visada ši žunalistė imponuoja įžvalgumu ir taikliu pasakymu.Reikia būti visai dunduku,nematant šios vyriausybės blaškymąsi ir nsusigaudymą savo užmojuose.

albina

Keistoka,kad žurnalistė nežino,kad Seimas privalėjo tęsti buvusio seimo darbotvarkės klausimus,o vienas jų buvo embrionai.Taip norėtųsi nešališkumo ir objektyvaus informavimo,gerai,kad dar nenulašėjo pavydas dėl Gretos sijono...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS