Niekšų rankose – tulpės | KaunoDiena.lt

NIEKŠŲ RANKOSE – TULPĖS

Mūsų teisinėje valstybėje pagrobtos merginos paprastai negrįžta. Vieną degradavę pašlemėkai sudegino gyvą bagažinėje, kitą kažkoks neišsivystęs stipena per feisbuką suviliojo pavėžėti, išprievartavo, uždaužė ir paliko sušalti, trečią lyg į vandenį pradangino "mamų išnešioti vaikai".

Taip melsdamas paleisti pagrobtą Ievą į juos kreipėsi kunigas R.Doveika, dar nežinodamas, kad prašyti jau galbūt nebėra ko.

O juk tie kriminalizuoti gyvuliai toms šviesaus kunigo paminėtoms mamoms taip pat vilko tulpes Kovo 8-osios proga, kaip tikri lietuvaičiai, linkėjo ilgų gyvenimo metų ir atidarinėjo kruvinais pinigais pirktus putojančio džiaugsmo butelius.

Kaip suprasti tokią požiūrio į dailiąją lytį dichotomiją, kai viena ranka žudo, o kita teikia tulpes?

Sakytume, maniakų visuomenė, bet taip nėra, nes maniakinės psichozės – vienetiniai reiškiniai.

Šaknys čia gilesnės, siekiančios paskutinį praėjusio amžiaus dešimtmetį, kai susivienijo laukinis kapitalizmas, delinkventinis sovietizmas ir visuotinai prigiję zonos idealai. Vieni yra kieti, kiti – "chmyriai", todėl visi labai nori būti pirmaisiais, – nedirbančiais, bet pinigų turinčiais tipais. Tokie iki šiol pas mus susilaukia pripažinimo ir pagarbos: jie gali "sutvarkyti reikalus", barakudai nupirkti mersedesą, o sau – išeiginius treningus. Nes labai myli pūkinio radijo "čiastuškas" ir sportą.

Šimtaprocentinė garantija: Ievos pagrobėjai vaikšto pasipuošę "Nike" arba "Adidas", snukius slepia gobtuvų šešėlyje, o vasarą mūvi šortus, nes reikia gi visiems Palangoje parodyti savo šlykščias plaukuotas kojas.

Tačiau, kaip sakoma, pašlemėkas – ir Seime pašlemėkas, įsisenėję įpročiai vis tiek kada nors išduos tikrą tiesą, kad ir kaip ji būtų maskuojama.

Rašyti komentarą
Komentarai (17)

Irena

Taip pakol mes padlaizausime sitiems zulikams , banditans busim visi iszudyti ir apiplesti, gana teismas juos gina, ir popinasi kaip su mazais vaikais uztenka zaisti kate ir pele, kodel, kaip buvo drausme, nebuvo tokiu iskrypeliu ir apgavysciu, zmones jau niekuo nebetikes gerai raso situs iskrypelius kurie skriaudzia niekuom nekaltus zmones siulyciau deginti ant lauzo jei visi juos gins tuojau negalesime ramiai savo namie gyventi, jau nekalbu apie isejima i gatve

Jezusmarija

Šio žurnalisto komentarai visuomet pilni pykčio, pagiežos, neapykantos, patyčių, įžeidžiančių bjaurių žodelių. Nebūk toks piktas, sugadinsi kepenis ne tik sau, bet ir skaitytojams. Juk gyvenime yra gražių dalykų iš tikrųjų. Daugiau pozityvaus mąstymo nekenktų.

taip

kai kurie kviečiasi keršto... senutės, motinos, kalba, kad reikia šiuos nusikaltėlius išstatyti aikštėje ir nužudyti visiems matant.Matote, kiek žiaurumo visuose žmonėse?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS