Savų Simpsonų sezonas | KaunoDiena.lt

SAVŲ SIMPSONŲ SEZONAS

Parlamentarui P.Gražuliui pasirodė, kad Seimo konservatorių veiksmai "turi akivaizdžių klinikinių paranojos, persekiojimo manijos ir šizofrenijos požymių".

Šiaip pasirodė, ir viskas, todėl nieko nelaukdamas teisės aktų registre įregistravo rezoliucijos "Dėl veiksmingos pagalbos TS/LKD frakcijai suteikimo" projektą.

Pagirtinas rūpestis ir uolumas, tačiau net P.Gražulis nepranoko tų, kurie tautą saugo nuo velnio lašų netgi popieriuje ir tarsi viduramžių raganų degintojai su šventu įniršiu, kas dantimis, kas nagais, o kas kokį įnagį nustvėręs lupo lauk spaudos puslapius, kuriuose įžiūrėjo bent menkiausią pusbutelio siluetą. Juk viskas – dėl pačios nesveikiausios valstybės piliečių sveikatinimo.

Todėl net Prezidentės sugėdinti vargu ar jie pajėgs liautis, nes sektantiškas fanatizmas – galingas fenomenas, net stipresnis už šlapimo nelaikymą arba seilėtekį.

Draskomų žurnalų fone desperatiškai vis strykčiojo R.Karbauskis, šįkart gindamas jau nebe savo Gretą ar Gretos Mileną, bet "Agrokoncerną" nuo ūkininkų "pasakų". Jam esą juokingos žemes praradusiųjų godos, todėl vis kartojo, kad "niekas nieko nuo žemės nenuvarinėja, nes tai neįmanoma". Ir taškas.

Nuotaiką pakelia tik tai, kad ir mes pagaliau turime savo girtą lietuvišką kiaulę. O anksčiau solidžiai prisilakdavo tik lenkiški šernai. Kriuksė iš Sirutiškio kaimo, pasirodo, nors ir neskaito užsienietiškų žurnalų su išdraskyta alkoholio reklama, prisišveitė prarūgusių obuolių ir apkvaito. Paskui puolė vaikytis vietinius šunis, o kai išsiblaivė, grįžo į savo tvartą.

Ir dar, lietuviška Australijos garsenybė Žilvinas G. dalyvavo (ir tuo itin didžiuojasi) kažkokių australiškų Australijos garsenybių gyvulėlių vestuvėse, kur kilminga kalė kažkodėl buvo prakilniai sutuokta su katinu. Puotoje buvo ikrų, šampano, jaunavedžiai, svečiai, tarp jų – Žilvinas G.

Viskas tikra, nieko išgalvoto ir, svarbiausia, – jokio sarkazmo. Tik – gatava mūsų "Simpsonų" serialo naujo sezono dar viena serija.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

S

Gal kas nors atsimena kada Lietuvos žurnalistai rašė pozityvius straipsnius? Jiems, o ypatigai Dykovienei, viskas tik blogai.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS