Plėšikai siaubia barus Baltijos gatvėje, nebijo net esančių lankytojų | KaunoDiena.lt

PLĖŠIKAI SIAUBIA BARUS BALTIJOS GATVĖJE, NEBIJO NET ESANČIŲ LANKYTOJŲ

Per mėnesį Kaune, Baltijos gatvėje plėšikai aplankė du barus bei užsuko į vieną esantį gretimame Baltų prospekte.

Paskutinis toks nusikaltimas užfiksuotas penktadienio naktį. Balandžio 5 dieną apie 3 val. 15 min. į alaus barą užėjo kaukėtas jaunuolis ir kėsinosi pagrobti kasos aparatą. Policijos žiniomis, jis papurškė ašarinių dujų 20-metei barmenei R. L. į veidą. Portalo kaunodiena.lt žiniomis, barmenė nenukentėjo, ji spėjo išsisukti nuo dujų, tačiau jų galėjo kliūti baro lankytojams, kurių tuo metu buvo ne vienas.

Plėšikas vis dėlto turėjo sprukti tuščiomis rankomis, nes kasos aparatas buvo gerai pritvirtintas.

Šis įvykis dar labiau suneramino kitų Baltijos gatvėje įsikūrusių barų darbuotojus. „Baisu dirbti. Viską vagia. Jeigu anksčiau dar palaukdavo, kol nebus žmonių, dabar nieko nežiūri. Nesuprantu, kodėl policija jų nesugaudo“, – portalui kaunodiena.lt šeštadienio rytą kalbėjo kovo mėnesį apiplėštame „Oranžiniame bare“ dirbanti moteris.

Į šį barą nusikaltėlis – tamsiai apsirengęs vaikinas užsuko kovo 11 dieną apie 3.30 val. Jis atvirai nuo prekystalio, matant barmenui, pavogė kasos aparatą „Casio“, kuriame buvo apie 650 Lt. Tuo metu lankytojų bare nebuvo.

Policija kovą užregistravusi ir plėšimą iš UAB „Kiprija ir Ko“ baro, esančio gretimame Baltų prospekte. Iš jo pavogtas kasos aparato pinigų stalčius su jame buvusiais 110 litų ir po prekystaliu buvęs vokas su 7,2 tūkst. litų. Į šį barą galėjo būti įsilaužta nuo kovo 9 dienos vakaro iki ankstaus kovo 10 dienos ryto, sugadinus apsaugines durų žaliuzes ir išdaužus durų lango stiklą. Policijos žiniomis, baras buvo signalizuotas, turtas  draustas.

Neaišku, ar su jau minėtais nusikaltimais susijęs dar vienas, įvykęs kovo 12 dieną. Apie 20.00 val. veidą prisidengęs plėšikas įsiveržė į taip pat Šilainių mikrorajone esančios Šarkuvos gatvėje įsikūrusios įmonės patalpas ir atvirai pagrobė užrakintą kasos stalčių, kuriame pinigų nebuvo.

Rašyti komentarą
Komentarai (22)

Silke

Negana to, kad tie "barai" jauciasi lygesni uz visus (visiem draudimas prekiauti alkoholiu nuo 22 val. galioja, o jie pasistate du plastmasinius stalus si draudima apeina ir pardavineja alkoholi bet kam) tai dar ir po policininka pastatyti? samdykites apsauga

Vienuoliktam

Į turtuolių rajonus neateis. Tie apsitvėrę, kamerom apsikabinėję, apsauga net pakviestus svečius prie teritorijos vartų stabdo ir aiškinasi, ar tikrai svečiai nepasiklydo. Todėl belieka apiplėšinėt biednesnius.

Kad tik daugiau

Tegul isvis uzdaro tuos bomzynus ba pastoviai prie to orandzinio apsimyze girtuoklei bujoja,tokes vietas tik udrinet....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS