Baltarusijoje viešintis V. Putinas apsilankė prezidento A. Lukašenkos tėviškėje | KaunoDiena.lt

BALTARUSIJOJE VIEŠINTIS V. PUTINAS APSILANKĖ PREZIDENTO A. LUKAŠENKOS TĖVIŠKĖJE

  • 7

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas, atvykęs į Minske surengtą regioninį forumą, penktadienį apsilankė Baltarusijos prezidento Aleksandro Lukašenkos tėviškėje, pranešė valstybinė naujienų agentūra BelTA.

A. Lukašenka pakvietė Rusijos lyderį aplankyti jo tėviškę Aleksandrijos gyvenvietėje šiaurės rytiniame Šklovo rajone. Jiedu apžiūrėjo namą, kur augo būsimasis Baltarusijos vadovas ir pasivaikščiojo po kaimą.

Prezidentai taip pat atsigėrė iš šaltinio, kurio rentinį esą įrengė A. Lukašenkos senelis dailidė Trofimas. Šio šaltinio vanduo laikomas turinčiu gydomųjų savybių.

Abu lyderiai per šią ekskursiją važinėjosi modernizuotu sovietinių laikų „visureigiu“ GAZ-69, kurį vairavo A. Lukašenka..

Be to, V. Putinas Baltarusijos lyderio gimtajame name buvo vaišinamas baltarusiškais patiekalais – blynais ir krosnyje keptomis bulvinėmis bandomis. Baltarusiškos virtuvės patiekalų buvo ragaujama ir per valstybių vadovų pagrindinius pietus.

GALERIJA

  • Baltarusijoje viešintis V. Putinas apsilankė prezidento A. Lukašenkos tėviškėje
  • Baltarusijoje viešintis V. Putinas apsilankė prezidento A. Lukašenkos tėviškėje
Scanpix nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Anonimas

musuprezidentei reiketu panasiai elgtis, tik va ji nezin kaip tai padaryti per visokius eu ir nato amerikosus bei panasius durnius

Anonimas

tie du nusmurge mergisiai ,istine nuo persirijimo; jaunas mergeles brrrrr,brrrr,brrrr,

LT

Geriausiai tai kaip musiškiai atrido) kęulės atšertos beskonybės.Če tai gražu pažiurėti.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS