Britų komikas įteikė premjerei atleidimo raštelį | KaunoDiena.lt

BRITŲ KOMIKAS ĮTEIKĖ PREMJEREI ATLEIDIMO RAŠTELĮ

  • 0

Didžiosios Britanijos premjerės Theresos May (Terezos Mei) kalbą per jos Konservatorių partijos suvažiavimą trečiadienį sutrukdė vienas britų komikas, įteikęs jai atleidimo raštelį.

Komikas Simonas Brodkinas (Saimonas Brodkinas), pasivadinęs Lee Nelsono (Li Nelsono) slapyvardžiu užlipo ant scenos, kur kalbėjo Th.May, ir įteikė jai tariamą dokumentą apie atleidimą, Britanijoje vadinamą P45.

Jis sakė, kad taip padaryti jam liepęs šalies užsienio reikalų sekretorius Borisas Johnsonas (Borisas Džonsonas), turįs su premjere nesutarimų dėl „Brexit“.

„Per vieną iš tų susitikimų koridoriuose Borisas (Johnsonas) pasakė: „Perduokit šitą Theresai“. Žinoma, tai buvo P45 nuo Boriso“, – sakė jis žurnalistams po savo performanso, po kurio jis buvo išvarytas iš šiaurės vakariniame Mančesterio mieste esančio konferencijų centro.

„Labas, Borisai Johnsonai. Įteikiau Theresai P45 (formą), kaip kad prašei“, – kiek vėliau S.Brodkinas parašė socialiniame tinkle „Twitter“.

Po šio įvykio konferencijų centre susirinkę konservatorių partijos nariai pradėjo skanduoti „Lauk!“, o pokštininkui palikus salę, jie ėmė ploti.

Vis dėlto šis pokštas Th.May neišmušė iš vėžių; ji tęsė savo kalbą ir aptarė opozicinės Leiboristų partijos lyderį Jeremy Corbyną (Džeremį Korbiną).

„Norėčiau aptarti kai ką, kam aš norėčiau įteikti P45 (formą) – Jeremy Corbyną“, – pareiškė premjerė, o jos repliką susirinkusieji pasveikino aplodismentais.

Po šio incidento Th.May apniko kosulys, kurį įveikti padėjo finansų ministro Philipo Hammondo (Filipo Hamondo) paslaugiai paduotas saldainis.

Dabartinis S.Brodkino pokštas nėra pirmas per panašius renginius.

2015 metais per tuomečio FIFA prezidento Zeppo Blatterio (Zepo Blaterio) spaudos konferenciją komikas Simonas Brodkinas pakilo iš savosios pirmojoje eilėje ir apibarstė jį banknotais. Vėliau paaiškėjo, kad tai buvo netikri pinigai.

GALERIJA

  • Britų komikas įteikė premjerei atleidimo raštelį
  • Britų komikas įteikė premjerei atleidimo raštelį
  • Britų komikas įteikė premjerei atleidimo raštelį
Scanpix nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS